Enver Demirel'den Türkiye'de bir ilk daha

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 20.03.2024 - 10:04, Güncelleme: 20.03.2024 - 10:04
 

Enver Demirel'den Türkiye'de bir ilk daha

Türkiye'nin ilk ruhsatlı ve en kapsamlı Hayvan ve Çiçek Hastanesi, Etimesgut Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açıldı. Bu önemli hizmetle, hayvan ve çiçek sevenlere büyük bir müjde verildi...
Hayvan Hastanesi'nde, sahipli ve sokak hayvanları için uzman veteriner hekimler tarafından bakım ve kontroller sağlanırken, Çiçek Hastanesi'nde ise ziraat mühendisleri ve uzman ekip tarafından hastalanan çiçeklerin tedavileri gerçekleştirilecek. Açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, İlçe Kaymakamı Dr. Naci Aktaş, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve birçok vatandaş katıldı. Demirel, açılış konuşmasında bu hizmetin belediyecilikte zirve olduğunu vurgulayarak, "Hayvan ve Çiçek Hastanesi’ni bitirdik. Bugün hizmete açıyoruz. Bu benim vaadimdi, taahhüdümdü. Bu belediyecilikte artık zirve noktasıdır. Bu Hayvan ve Çiçek Hastanesi tam teşekküllü bir hastane. İnşallah bundan sonra sahipli hayvanlar ile başta sokak hayvanlarının tedavileri, en üst seviyede burada yapılacak. Her canlı bize Yaradan’ın emanetidir. Olaya bakarken, bu pencereden bakıyoruz biz, hep böyle baktık. Öyle de bakmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Çiçek Hastanesi ile ilgili olarak da Demirel, "Çiçek hastanesi ile bir ilki gerçekleştirdik. Evinde çiçek yetiştiren vatandaşlarımıza danışmanlık desteği vereceğiz, çiçeklerinin bakım ve tedavilerine de katkı sunacağız" ifadelerini kullandı. Yaşar Yıldırım da, Demirel'in her alanda önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek, "Etimesgut Enver Başkan’a sahip çıkmaya devam etmeli. Başarılı hizmetler artarak devam etmeli" dedi. Alaş Yolu Bulvarı üzerinde yer alan Hayvan Hastanesi, röntgen, ultrason, EKG, endoskopi ve geniş kapsamlı laboratuvar donatılarına sahip olup, 4 muayenehane, 2 ameliyathane, 2 aşı odası, 1 yoğun bakım odası ve yatan hasta bölümü gibi birçok birimden oluşuyor. Cerrahi, dahiliye, ortopedi, doğum, jinekoloji veteriner hekim kadrosuyla hizmet veren Hayvan Hastanesi, en üst düzeyde sağlık hizmeti sunmayı hedefliyor. Çiçek Hastanesi ise ziraat mühendisleri ve peyzaj mimarlarından oluşan uzman ekibiyle evlerde hastalanan, solan çiçeklerin bakımlarını yaparak vatandaşlara rehberlik ediyor ve toprak değişimlerini sağlıyor.
Türkiye'nin ilk ruhsatlı ve en kapsamlı Hayvan ve Çiçek Hastanesi, Etimesgut Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açıldı. Bu önemli hizmetle, hayvan ve çiçek sevenlere büyük bir müjde verildi...

Hayvan Hastanesi'nde, sahipli ve sokak hayvanları için uzman veteriner hekimler tarafından bakım ve kontroller sağlanırken, Çiçek Hastanesi'nde ise ziraat mühendisleri ve uzman ekip tarafından hastalanan çiçeklerin tedavileri gerçekleştirilecek.

Açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, İlçe Kaymakamı Dr. Naci Aktaş, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve birçok vatandaş katıldı. Demirel, açılış konuşmasında bu hizmetin belediyecilikte zirve olduğunu vurgulayarak, "Hayvan ve Çiçek Hastanesi’ni bitirdik. Bugün hizmete açıyoruz. Bu benim vaadimdi, taahhüdümdü. Bu belediyecilikte artık zirve noktasıdır. Bu Hayvan ve Çiçek Hastanesi tam teşekküllü bir hastane. İnşallah bundan sonra sahipli hayvanlar ile başta sokak hayvanlarının tedavileri, en üst seviyede burada yapılacak. Her canlı bize Yaradan’ın emanetidir. Olaya bakarken, bu pencereden bakıyoruz biz, hep böyle baktık. Öyle de bakmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Çiçek Hastanesi ile ilgili olarak da Demirel, "Çiçek hastanesi ile bir ilki gerçekleştirdik. Evinde çiçek yetiştiren vatandaşlarımıza danışmanlık desteği vereceğiz, çiçeklerinin bakım ve tedavilerine de katkı sunacağız" ifadelerini kullandı. Yaşar Yıldırım da, Demirel'in her alanda önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek, "Etimesgut Enver Başkan’a sahip çıkmaya devam etmeli. Başarılı hizmetler artarak devam etmeli" dedi.

Alaş Yolu Bulvarı üzerinde yer alan Hayvan Hastanesi, röntgen, ultrason, EKG, endoskopi ve geniş kapsamlı laboratuvar donatılarına sahip olup, 4 muayenehane, 2 ameliyathane, 2 aşı odası, 1 yoğun bakım odası ve yatan hasta bölümü gibi birçok birimden oluşuyor. Cerrahi, dahiliye, ortopedi, doğum, jinekoloji veteriner hekim kadrosuyla hizmet veren Hayvan Hastanesi, en üst düzeyde sağlık hizmeti sunmayı hedefliyor. Çiçek Hastanesi ise ziraat mühendisleri ve peyzaj mimarlarından oluşan uzman ekibiyle evlerde hastalanan, solan çiçeklerin bakımlarını yaparak vatandaşlara rehberlik ediyor ve toprak değişimlerini sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.