Turgut Altınok: Ankara dünya başkenti olacak

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 14.03.2024 - 20:55, Güncelleme: 14.03.2024 - 20:55
 

Turgut Altınok: Ankara dünya başkenti olacak

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara Mobilyacılar, Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ANKAMOB) iftar programına katıldı.
İftar yemeğine AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör ve ANKAMOB Başkanı Hüseyin Taklacı da katıldı. Altınok, iftar sırasında Filistin'deki İsrail zulmü altında bulunanlar başta olmak üzere tüm Müslümanlara Ramazan ayının hayırlar getirmesini ve kurtuluşa vesile olmasını diledi. Kendisinin dört kuşak esnaf çocuğu olduğunu belirten Altınok, "Masanın her iki tarafını da bilen biri olarak, Siteler esnafının hak ettiği hizmeti alamadığını gözlemledim" dedi. Altınok, 31 Mart'ta yönetimi devraldıktan sonra ilçe belediye başkanlarıyla işbirliği yaparak Türkiye'nin en büyük mobilya üretim merkezlerinden biri olan Siteler'in daha canlı bir yaşam alanı haline geleceğini belirtti. "Akşamları ve hafta sonları insanların keyifle alışveriş yapabileceği, ışıl ışıl, bakımlı, temiz ve aydınlatılmış bir Siteler oluşturacağız" diyen Altınok, ayrıca otopark sorununu çözeceklerini ve Siteler'e metro hattı geçirerek Karapürçek'e kadar ulaşımı sağlayacaklarını söyledi. Trafik problemine de değinen Altınok, Siteler'in yolları ve kaldırımlarının sorunlu olduğunu belirterek, kentsel planlama ve yeniden planlama çalışmalarının yapılacağını vurguladı. Altınok, "Yavaş'ın Siteler'e yetersiz hizmet verdiğini düşünüyoruz. Ankara'nın yaşanabilir bir şehir olması için bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Desteklerinizle ticaretin gelişeceği bir Ankara yaratmayı hedefliyoruz. İnşallah desteklerinizle Ankara’da ticaret gelişecek. Ankara’mızı bir dünya başkenti yapacağız" şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara Mobilyacılar, Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ANKAMOB) iftar programına katıldı.

İftar yemeğine AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör ve ANKAMOB Başkanı Hüseyin Taklacı da katıldı.

Altınok, iftar sırasında Filistin'deki İsrail zulmü altında bulunanlar başta olmak üzere tüm Müslümanlara Ramazan ayının hayırlar getirmesini ve kurtuluşa vesile olmasını diledi. Kendisinin dört kuşak esnaf çocuğu olduğunu belirten Altınok, "Masanın her iki tarafını da bilen biri olarak, Siteler esnafının hak ettiği hizmeti alamadığını gözlemledim" dedi.

Altınok, 31 Mart'ta yönetimi devraldıktan sonra ilçe belediye başkanlarıyla işbirliği yaparak Türkiye'nin en büyük mobilya üretim merkezlerinden biri olan Siteler'in daha canlı bir yaşam alanı haline geleceğini belirtti. "Akşamları ve hafta sonları insanların keyifle alışveriş yapabileceği, ışıl ışıl, bakımlı, temiz ve aydınlatılmış bir Siteler oluşturacağız" diyen Altınok, ayrıca otopark sorununu çözeceklerini ve Siteler'e metro hattı geçirerek Karapürçek'e kadar ulaşımı sağlayacaklarını söyledi.

Trafik problemine de değinen Altınok, Siteler'in yolları ve kaldırımlarının sorunlu olduğunu belirterek, kentsel planlama ve yeniden planlama çalışmalarının yapılacağını vurguladı. Altınok, "Yavaş'ın Siteler'e yetersiz hizmet verdiğini düşünüyoruz. Ankara'nın yaşanabilir bir şehir olması için bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Desteklerinizle ticaretin gelişeceği bir Ankara yaratmayı hedefliyoruz. İnşallah desteklerinizle Ankara’da ticaret gelişecek. Ankara’mızı bir dünya başkenti yapacağız" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.