AKK Yürütme Kurulu toplantısının gökyüzü çekimi paylaşıldı

Sağlık (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 24.08.2024 - 21:37, Güncelleme: 24.08.2024 - 21:43
 

AKK Yürütme Kurulu toplantısının gökyüzü çekimi paylaşıldı

Ankara Kent Konseyi (AKK), yeni döneme de etkili başladı... AKK Yürütme Kurulu toplantısı hem sosyal medyada hem medyada ilgi gördü... AKK sosyal medya hesaplarından paylaşılan son video ile Yürütme Kurulu toplantısının havadan görüntüleri paylaşıldı...
Katılım rekorunun kırıldığı Ankara Kent Konseyi (AKK) 6. Genel Kurulu’nun ardından belirlenen kurulların ilk toplantısı Gölbaşı’nda yapılmıştı… AKK Yürütme Kurulu Üyeleri’ni bir araya getiren ve Mogan Gölü kenarındaki Ankara Yelken Kulübü’nde gerçekleşen toplantının videolu paylaşımı Ankara Kent Konseyi’nin sosyal medya hesaplarından yapıldı. Kısa sürede beğeni alan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: “Yerel seçimlerden sonra Türkiye’nin bugüne kadar gördüğü en geniş katılımlı genel kurullardan biri ile göreve gelen Ankara Kent Konseyi, ilk yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Genel Kurul sonrası Ankara’nın tüm ilçelerinde kent konseyi farkındalığının oluşması amacıyla toplantıların mümkün olduğunca Ankara’nın farklı ilçelerinde ve farklı bileşenlerin ev sahipliğinde gerçekleştirilmesinin hedeflendiği toplantılar dizisinin ilki Gölbaşı Belediye Başkanı ve Ankara Yelken Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşti. Moderatörlüğünü Ankara Kent Konseyi Başkan Vekili Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin’in yaptığı toplantının açılış çerçeve konuşması hocaların hocası Prof. Dr. Ruşen Keleş tarafından yapıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın açılış konuşmalarının ardından aile fotoğrafı çektirildi, sosyal bilimlerin duayen hocası Prof. Dr. Ruşen Keleş’in doğum gününün de kutlanmasının ardından toplantıya geçildi. Toplantıda yürütme kurulu üyeleri kendini tanıttı, görev dağılımı görüşüldü, yürütme kurulu, çalışma grubu ve meclislerin çalışma ilkeleri ele alındı. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özaslan, çeşitli ilçelerin belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı toplantı Ankara Yelken Kulübü sporcularının su sporları gösterisi ile son buldu.” Sosyal medya paylaşımı: https://x.com/ank_kentkonseyi/status/1827405431645278417
Ankara Kent Konseyi (AKK), yeni döneme de etkili başladı... AKK Yürütme Kurulu toplantısı hem sosyal medyada hem medyada ilgi gördü... AKK sosyal medya hesaplarından paylaşılan son video ile Yürütme Kurulu toplantısının havadan görüntüleri paylaşıldı...
Katılım rekorunun kırıldığı Ankara Kent Konseyi (AKK) 6. Genel Kurulu’nun ardından belirlenen kurulların ilk toplantısı Gölbaşı’nda yapılmıştı… AKK Yürütme Kurulu Üyeleri’ni bir araya getiren ve Mogan Gölü kenarındaki Ankara Yelken Kulübü’nde gerçekleşen toplantının videolu paylaşımı Ankara Kent Konseyi’nin sosyal medya hesaplarından yapıldı. Kısa sürede beğeni alan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Yerel seçimlerden sonra Türkiye’nin bugüne kadar gördüğü en geniş katılımlı genel kurullardan biri ile göreve gelen Ankara Kent Konseyi, ilk yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Genel Kurul sonrası Ankara’nın tüm ilçelerinde kent konseyi farkındalığının oluşması amacıyla toplantıların mümkün olduğunca Ankara’nın farklı ilçelerinde ve farklı bileşenlerin ev sahipliğinde gerçekleştirilmesinin hedeflendiği toplantılar dizisinin ilki Gölbaşı Belediye Başkanı ve Ankara Yelken Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşti.

Moderatörlüğünü Ankara Kent Konseyi Başkan Vekili Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin’in yaptığı toplantının açılış çerçeve konuşması hocaların hocası Prof. Dr. Ruşen Keleş tarafından yapıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın açılış konuşmalarının ardından aile fotoğrafı çektirildi, sosyal bilimlerin duayen hocası Prof. Dr. Ruşen Keleş’in doğum gününün de kutlanmasının ardından toplantıya geçildi.

Toplantıda yürütme kurulu üyeleri kendini tanıttı, görev dağılımı görüşüldü, yürütme kurulu, çalışma grubu ve meclislerin çalışma ilkeleri ele alındı. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özaslan, çeşitli ilçelerin belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı toplantı Ankara Yelken Kulübü sporcularının su sporları gösterisi ile son buldu.”

Sosyal medya paylaşımı:

https://x.com/ank_kentkonseyi/status/1827405431645278417

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.