Akdağmadenli Yazar Erhan Özkan 1. Türk Dünyası Yazarlar Buluşmasında

  Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde gerçekleşen etkinlik, Türk dünyasında önemli yazar ve şairleri kültürel paylaşım ve dostlukları güçlendirmek amacıyla düzenlendi.

    Akdağmadenli Yazar-Şair- Eğitmen Erhan Özkan da yazarlar arasında yerini aldı. 21-22 Eylül, saat 12- 18 arasında kitaplarını imzaladı.

    Yazar Erhan Özkan, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi doğumlu. İlk, orta, lise eğitimini Akdağmadeninde tamamlayıp, Burdur Eğitim Yüksek Okulunu bitirdi. Öğretmenlik hayatına başlayan Özkan, yurdun değişik yerlerinde öğretmenlik, yöneticilik ve dernek başkanlığı yaptı. Ankara'da yaşayan yazar; şiir, roman, çocuk hikayeleri yazıyor. Aynı zamanda Keçiören Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulunda yönetici olarak görev yapıyor.

     Yazarımız; ''Alyanna'' ''Hastane Önünde İncir Ağacı''  ve ''Demircinin Kızı'' isimli üç romanı, 'Uçuşan Küllerimiz'' adlı şiir kitabı ve ''Paçalı Piko'' hikaye kitabıyla imza gününe katıldı.

    İstanbul, Eskişehir ve Ankara'da birçok imza gününe katılan Erhan Özkan; Türk Dünyası Yazarlar Birliği'nin , ilk olarak düzenlemiş olduğu bu etkinliğe davetli olarak katılmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.

    Sevgili Erhan Özkan tüm uğraşılarının yanı sıra Epoksi sanatıyla da ilgileniyor. Yazarımızı kutluyorum. Nice kitaplarında buluşmak üzere.