Etimesgut için hayırlara vesile olacak bir ziyaret!

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Başkanı seçilen Ayhan Yılmaz ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

YILMAZ: YAKIN ÇALIŞMAK İSTİYORUZ...

Etimesgut’un katılımcı kültüre en çok katkı yapacak ilçelerden biri olacağına inandığını belirten AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, “Ankara Kent Konseyi olarak Etimesgut ile yakından çalışmak istiyoruz. Atatürk’ün ilçesi burası; tarihin ve yeniliğin sembolü. Katılımcı kültüre de örnek olacaktır. Birbirimize güç vermemiz lazım. Kent için bir arada olacağız. Yeni nesil kentleşme için bütün kurumları harekete geçirmemiz lazım. Kent konseyleri aile olacak. Yeni döneminiz tekrardan hayırlı olsun” diye konuştu.

AYHAN YILMAZ: YARARLANMAK İSTİYORUZ

Etimesgut Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ortak akıl anlamında örnek olmayı hedefliyoruz. Ankara Kent Konseyi ile yakın çalışarak, bilgi, birikim ve tecrübenizden yararlanmak istiyoruz” dedi.

AKK HEYETİNDE YER ALAN İSİMLER

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a ziyarette, Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa, Yürütme Kurulu Üyeleri Metin Akyüz, Ömer Şan, Abdullah Çavuş, Kevser Tekin ile Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç katıldı. (Kaynak: BHA)