Etlik Şehir Hastanesi Nöroloji - Ortopedi Hastanesi Başhekimliğine Burhan Kurtuluş getirildi

Başarılı çalışmalarıyla bilinen ve engelli dostu olarak tanınan Kurtuluş, Engelli Danışma Merkezinin kurulmasına öncülük etmiş, çalışmalarına destek vermişti.

TEBRİK VE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yalçın Demirkol ile birlikte Etlik Şehir Hastanesi Nöroloji - Ortopedi Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Burhan Kurtuluş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ali Daştan, ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi:

“Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Engelli Danışma Merkezinin kurulmasında büyük emeğe geçen kıymetli başhekimimiz Öğretim Üyesi Sayın Burhan Kurtuluş'un hastanenizden Etlik Şehir Hastanesi Nöroloji Ortopedi Hastanesine Başhekim olmasından dolayı kendisine Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanımız Yalçın Demirkol ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyarette bugüne kadar Engelli Danışma Merkezine ve tüm engelli ve dezavantajlı gruplara vermiş olduğu desteklerden dolayı engelli camiamız ve şahsın adına teşekkür ettim. Kıymetli hocamıza misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Değerli hocamıza dün nasıl yanındaysak engelli camiası olarak bugün ve yarın da aynı şekilde yanında olacağımızı ilettim. Kıymetli hocamıza yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz. Allah yolunu ve yolumuzu açık eylesin. Nice güzel hizmetlerde buluşmak dileğiyle sonsuz teşekkürler.”