Kurban satış alanları geçer not aldı; yollar yine can aldı

Ülke genelinde Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte hem karayollarında hem de kurban satış yerlerinde yoğunluk yaşandı. Kurban Bayramı'nın ilk iki gününde 16 kişi trafik kazalarında hayatını kaybederken, ilk iki gün kurban satış yerlerinde de uzun kuyruklar oluştu.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde ise Kurban Bayramı hazırlıkları ilçelileri memnun etti. Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanı hem vatandaşların hem de satıcıların yüzünü güldürdü. Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kurbanlıklarını teslim almaya gitti. Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve veteriner hekimler gün boyunca tesisten ayrılmadı. Vatandaşlar, uygulama ve hazırlıklar nedeniyle Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye ve Altındağ Belediyesi’ne teşekkür etti.

VEYSEL TİRYAKİ: SORUNSUZ BAYRAM

Altındağ Belediyesi ekiplerinin haftalardır sahada ve görev başında olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Ekiplerimiz Kurban Satış Alanımızdan bir an olsun ayrılmadı. Tesisimizde hiçbir sorun yaşanmadı. Sabahın erken saatlerinde gelen vatandaşlarımızla beraber burada kılınan bayram namazının ardından, herkes gönül rahatlığıyla ibadetini yerine getirdi” dedi. 

“Vatandaşlarımızın tesisimizden memnun ayrıldığını bilmek bizleri de memnun etti” diyen Başkan Tiryaki, “Yerine getirilen tüm ibadetlerin kabul ve makbul olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.