Yılmaz’dan Yiğiner’e: Hayırlı olsun

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı seçilen Mehmet Yiğiner’e yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde, karşılıklı iltifat ve dayanışma mesajları verildi.

HALİL İBRAHİM YILMAZ’DAN YİĞİNER’E ÖVGÜ

AKK Danışma Kurulu’nda da yer alan Mehmet Yiğiner’in Ankara için önemli bir isim olduğunu belirten ve yeni görevinde başarılar dileyen AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, “TŞOF, 691 oda başkanlığı ve 1.5 milyon üyesi ile büyük bir güçtür. Bu gücü yönetmek için seçilen Ankaralı Mehmet Yiğiner’in her zaman yanındayız” dedi.

YİĞİNER’DEN YILMAZ’A: YANINIZDAYIZ…

TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ankara Kent Konseyi’nin yapılan genel kurulda ne kadar büyük bir aileye dönüştüğünü hep birlikte gördük. Başkentimize değer katan çalışmalarınızı memnuniyetle takip ediyoruz. Biz de TŞOF olarak yanınızdayız. Nazik ziyaretiniz ve hediyeleriniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

SÜLEYMAN BASA VE YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a ziyarette Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa, AKK Yürütme Kurulu Üyeleri Metin Akyüz, Erhan Aras, Ömer Şan, Kevser Tekin, Ömer Sarıoğlu, Abdullah Çavuş, Fırat Aslanbaş, Nazmi Şahin ve AKK Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç bulundu. (Kaynak: BHA)