Ankara Büyükşehir Belediyesi kentin simgesini 17 Mart'ta açacak

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 21.02.2024 - 09:46, Güncelleme: 21.02.2024 - 09:46
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentin simgesini 17 Mart'ta açacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentte yürüttüğü çalışmalar kapsamında atıl duruma düşen Belpa Buz Pateni Tesisi'ndeki çalışmalarına devam ediyor...
Ankara'nın simgesel mekanlarından biri olan Belpa Buz Pateni Tesisi, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü titiz çalışmalarla yeniden ayağa kaldırılıyor. Kir, pas ve sağlıksız koşulların hüküm sürdüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan teslim alınan tesis, uluslararası normlara uygun bir dönüşüm sürecinden geçiyor. Yapılan kapsamlı yenileme ve güçlendirme çalışmalarıyla tesis, modern bir yüzeye kavuşuyor. 17 Mart 2024 Pazar günü kapılarını yeniden açmaya hazırlanan Belpa, kafeteryası, kütüphanesi ve sergi salonu gibi çeşitli sosyal donatılarıyla Başkent sakinlerine hizmet verecek. ULUSLARARASI STANDARTLARDA OLACAK... Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi PORTAŞ'ın öncülük ettiği yenileme çalışmaları kapsamında, buz pateni pisti ve koruyucu paneller baştan aşağı yenilendi. Tesis, uluslararası standartlara uygun bir yapıya kavuştu. Ayrıca, kondisyon salonları, soyunma odaları, ıslak hacimler ve altyapı hatları tamamen modernize edildi. Tesis içinde yer alan sergi salonu, açık kütüphane ve kafeterya gibi alanlar, tüm Başkent sakinlerine aileleriyle keyifli vakit geçirme olanağı sunuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençleri spora teşvik etmek adına hayata geçirdiği bu projelerle Belpa Buz Pateni Tesisi'ni daha modern ve işlevsel bir hale getirerek, spor aktivitelerinin daha sağlıklı koşullarda yapılmasını sağlıyor. Bu çalışmalar, tesisi sadece bir spor merkezi olmaktan çıkarıp, aynı zamanda sosyal yaşamın canlandığı bir merkez haline getiriyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentte yürüttüğü çalışmalar kapsamında atıl duruma düşen Belpa Buz Pateni Tesisi'ndeki çalışmalarına devam ediyor...

Ankara'nın simgesel mekanlarından biri olan Belpa Buz Pateni Tesisi, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü titiz çalışmalarla yeniden ayağa kaldırılıyor. Kir, pas ve sağlıksız koşulların hüküm sürdüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan teslim alınan tesis, uluslararası normlara uygun bir dönüşüm sürecinden geçiyor.

Yapılan kapsamlı yenileme ve güçlendirme çalışmalarıyla tesis, modern bir yüzeye kavuşuyor. 17 Mart 2024 Pazar günü kapılarını yeniden açmaya hazırlanan Belpa, kafeteryası, kütüphanesi ve sergi salonu gibi çeşitli sosyal donatılarıyla Başkent sakinlerine hizmet verecek.

ULUSLARARASI STANDARTLARDA OLACAK...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi PORTAŞ'ın öncülük ettiği yenileme çalışmaları kapsamında, buz pateni pisti ve koruyucu paneller baştan aşağı yenilendi. Tesis, uluslararası standartlara uygun bir yapıya kavuştu. Ayrıca, kondisyon salonları, soyunma odaları, ıslak hacimler ve altyapı hatları tamamen modernize edildi. Tesis içinde yer alan sergi salonu, açık kütüphane ve kafeterya gibi alanlar, tüm Başkent sakinlerine aileleriyle keyifli vakit geçirme olanağı sunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençleri spora teşvik etmek adına hayata geçirdiği bu projelerle Belpa Buz Pateni Tesisi'ni daha modern ve işlevsel bir hale getirerek, spor aktivitelerinin daha sağlıklı koşullarda yapılmasını sağlıyor. Bu çalışmalar, tesisi sadece bir spor merkezi olmaktan çıkarıp, aynı zamanda sosyal yaşamın canlandığı bir merkez haline getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.