Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’e engelli teşekkürü

Sağlık 25.07.2024 - 09:30, Güncelleme: 25.07.2024 - 09:30
 

Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’e engelli teşekkürü

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Daştan, Ankara Engelliler Derneği Başkanı Erdal Atay ile birlikte Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’i ziyaret ederek çalışmalarını anlattı, destekleri için teşekkür etti.
ANKHABER Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Daştan, Ankara Engelliler Derneği Başkanı Erdal Atay ve yönetimiyle birlikte, Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’i makamında ziyaret etti. Ali Daştan Ziyarete ilişkin şu değerlendirmede bulundu: Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Daştan da Ankara İl Emniyet Müdürümüz Sayın Engin Dinç’i makamında Engelli Hakları Federasyonu ve Ankara Engelliler Derneği Başkanımız sayın Erdal Atay ve yönetimi ile birlikte ziyaret ettik. Sayın müdürümüzün engelli ve dezavantajlı guruplara yakınlığı ve sıcak misafirperverliği taktire şayandı. Sayın Müdürümüz görevi süresince bizleri asla yalnız bırakmayacağını, her daim yanımızda olacağını söyledi. Ayrıca özel kardeşlerimiz hususunda tüm projelerimizi de destekleyeceğini ifade ettiler. Kendisine, başta Federasyonumuz olmak üzere Ankara Engelliler Derneği ve  tüm engelli  camiamız adına çok teşekkür ediyorum. Çünkü onların varlığı ile artık kendimizi yalnız hissetmeyeceğiz.”
Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Daştan, Ankara Engelliler Derneği Başkanı Erdal Atay ile birlikte Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’i ziyaret ederek çalışmalarını anlattı, destekleri için teşekkür etti.

ANKHABER

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Daştan, Ankara Engelliler Derneği Başkanı Erdal Atay ve yönetimiyle birlikte, Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’i makamında ziyaret etti.

Ali Daştan Ziyarete ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Daştan da

Ankara İl Emniyet Müdürümüz Sayın Engin Dinç’i makamında Engelli Hakları Federasyonu ve Ankara Engelliler Derneği Başkanımız sayın Erdal Atay ve yönetimi ile birlikte ziyaret ettik. Sayın müdürümüzün engelli ve dezavantajlı guruplara yakınlığı ve sıcak misafirperverliği taktire şayandı. Sayın Müdürümüz görevi süresince bizleri asla yalnız bırakmayacağını, her daim yanımızda olacağını söyledi. Ayrıca özel kardeşlerimiz hususunda tüm projelerimizi de destekleyeceğini ifade ettiler.

Kendisine, başta Federasyonumuz olmak üzere Ankara Engelliler Derneği ve  tüm engelli  camiamız adına çok teşekkür ediyorum. Çünkü onların varlığı ile artık kendimizi yalnız hissetmeyeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.