Ankara Kent Konseyi Çin heyetini ağırladı

Ankara (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 22.08.2024 - 14:16, Güncelleme: 22.08.2024 - 14:16
 

Ankara Kent Konseyi Çin heyetini ağırladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Köylüoğlu ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Çin’in Shenzhen Belediye Başkanı Qin Weizhong ve Türkiye Büyükelçisi Liu Shaobin'i ağırladı...
ANKHABER Çin’in Shenzhen Belediye Başkanı Qin Weizhong ve Türkiye’nin Çin Büyükelçisi Liu Shaobin, Ankara’da önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Ankara Kent Konseyi’nde yapılan görüşmeye, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Köylüoğlu ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ev sahipliği yaptı. Toplantıda, özellikle ulaşım ve altyapı konuları üzerinde duruldu. Çin heyetinde, Shenzhen Dışişleri Ofisi Genel Müdürü Cao Saixian, Shenzhen Endüstri Genel Müdürü Huang Qiang, Shenzhen Ticaret Bürosu Genel Müdürü Zhang Feimeng, Shenzhen Kültür, Medya, Turizm ve Spor Bürosu Genel Müdürü Liu Lei, Shenzhen Devlete Ait Varlıklar Genel Müdürü Wang Yongjian, Shenzhen Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Li Yingfeng ve Shenzhen Hithium Energy Genel Müdürü Gua Zhiqiang da yer aldı. Görüşmede, iki şehir arasındaki iş birliği fırsatları ve ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Çin ve Türkiye arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla yapılan bu toplantı, uluslararası iş birliği ve bilgi paylaşımını teşvik etmeyi hedefliyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Köylüoğlu ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Çin’in Shenzhen Belediye Başkanı Qin Weizhong ve Türkiye Büyükelçisi Liu Shaobin'i ağırladı...

ANKHABER

Çin’in Shenzhen Belediye Başkanı Qin Weizhong ve Türkiye’nin Çin Büyükelçisi Liu Shaobin, Ankara’da önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Ankara Kent Konseyi’nde yapılan görüşmeye, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Köylüoğlu ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ev sahipliği yaptı.

Toplantıda, özellikle ulaşım ve altyapı konuları üzerinde duruldu. Çin heyetinde, Shenzhen Dışişleri Ofisi Genel Müdürü Cao Saixian, Shenzhen Endüstri Genel Müdürü Huang Qiang, Shenzhen Ticaret Bürosu Genel Müdürü Zhang Feimeng, Shenzhen Kültür, Medya, Turizm ve Spor Bürosu Genel Müdürü Liu Lei, Shenzhen Devlete Ait Varlıklar Genel Müdürü Wang Yongjian, Shenzhen Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Li Yingfeng ve Shenzhen Hithium Energy Genel Müdürü Gua Zhiqiang da yer aldı.

Görüşmede, iki şehir arasındaki iş birliği fırsatları ve ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Çin ve Türkiye arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla yapılan bu toplantı, uluslararası iş birliği ve bilgi paylaşımını teşvik etmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.