Ankara'da Başkent Market ile ucuz et satışı devam ediyor

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 22.03.2024 - 13:46, Güncelleme: 22.03.2024 - 13:46
 

Ankara'da Başkent Market ile ucuz et satışı devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Başkent Market ve Başkent Mobil Market aracılığıyla uygun fiyatlı et satışı devam ediyor. Başkentliler, köfte ve kıymayı 369 TL'den alabiliyor...
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin ekonomik zorluklarla mücadele ettiği dönemde onlara destek olmaya devam ediyor. Yüzde 100 yerli besi hayvanlarından elde edilen ürünler, Başkent Market'in 7 ayrı şubesinde ve ilçe ilçe dolaşan Başkent Mobil Market aracılığıyla uygun fiyatlarla sunuluyor. Uygulamanın başlangıcından bu yana geçen 11 günde, toplamda 59 ton 824 kilogram et satıldı. Ramazan Ayı'nda, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilere daha uygun fiyatlarla, sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda gıda sağlama hedefiyle harekete geçti. Bu kapsamda, yüzde 100 yerli besi hayvanlarından elde edilen ürünler, 7 farklı Başkent Market şubesinde ve ilçeleri dolaşan Başkent Mobil Market aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılıyor. Yerli besi hayvanlarından elde edilen ürünler, veteriner hekimler tarafından kontrol edildikten sonra, Başkent Market şubelerinde ve Başkent Mobil Marketlerde uygun fiyatlarla satışa sunulmaya devam ediyor. Bu uygulama, vatandaşların bütçesine katkı sağlamanın yanı sıra, ilk 11 günde toplamda 59 ton 824 kilogram et satışı gerçekleştirilerek başarılı bir ivme kazandı. Başkent Kart ve kredi kartlarının geçerli olduğu satışlarda, Ramazan ayı boyunca geçerli olan ürünlerin kilogram fiyatları şu şekilde belirlendi: Kasap Köfte: 369 TL Eko Kıyma: 369 TL Eko Kuşbaşı: 379 TL Ayaş Kooperatif Dana Sucuk: 309 TL Yemeklik-Haşlamalık Et: 339 TL Vatandaşların tercihi açıkça yerli etten yana olurken, Ramazan ayının sonuna kadar çevre ilçelerdeki vatandaşların da uygun fiyatlı ete ulaşması hedefleniyor. Özellikle Kızılcahamam, Kahramankazan ve Gölbaşı'ndaki Mobil Market otobüslerine alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar, yerli ürünlerin sağladığı güvenden dolayı et ürünlerini tercih ettiklerini dile getirirken, Mamak Şafaktepe, Kızılay ve ASKİ Başkent Market şubelerinde uzun kuyruklar oluştu. Ankaralılar, Başkent Mobil Market'in satış programına sosyal medya hesapları üzerinden erişebilirler. Mobil Market, 23 Mart 2024 Cumartesi günü saat 10.00-17.00 arasında Polatlı Cumhuriyet Meydanı'nda da satış yapacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Başkent Market ve Başkent Mobil Market aracılığıyla uygun fiyatlı et satışı devam ediyor. Başkentliler, köfte ve kıymayı 369 TL'den alabiliyor...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin ekonomik zorluklarla mücadele ettiği dönemde onlara destek olmaya devam ediyor. Yüzde 100 yerli besi hayvanlarından elde edilen ürünler, Başkent Market'in 7 ayrı şubesinde ve ilçe ilçe dolaşan Başkent Mobil Market aracılığıyla uygun fiyatlarla sunuluyor. Uygulamanın başlangıcından bu yana geçen 11 günde, toplamda 59 ton 824 kilogram et satıldı.

Ramazan Ayı'nda, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilere daha uygun fiyatlarla, sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda gıda sağlama hedefiyle harekete geçti. Bu kapsamda, yüzde 100 yerli besi hayvanlarından elde edilen ürünler, 7 farklı Başkent Market şubesinde ve ilçeleri dolaşan Başkent Mobil Market aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılıyor.

Yerli besi hayvanlarından elde edilen ürünler, veteriner hekimler tarafından kontrol edildikten sonra, Başkent Market şubelerinde ve Başkent Mobil Marketlerde uygun fiyatlarla satışa sunulmaya devam ediyor. Bu uygulama, vatandaşların bütçesine katkı sağlamanın yanı sıra, ilk 11 günde toplamda 59 ton 824 kilogram et satışı gerçekleştirilerek başarılı bir ivme kazandı.

Başkent Kart ve kredi kartlarının geçerli olduğu satışlarda, Ramazan ayı boyunca geçerli olan ürünlerin kilogram fiyatları şu şekilde belirlendi:

Kasap Köfte: 369 TL
Eko Kıyma: 369 TL
Eko Kuşbaşı: 379 TL
Ayaş Kooperatif Dana Sucuk: 309 TL
Yemeklik-Haşlamalık Et: 339 TL

Vatandaşların tercihi açıkça yerli etten yana olurken, Ramazan ayının sonuna kadar çevre ilçelerdeki vatandaşların da uygun fiyatlı ete ulaşması hedefleniyor. Özellikle Kızılcahamam, Kahramankazan ve Gölbaşı'ndaki Mobil Market otobüslerine alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar, yerli ürünlerin sağladığı güvenden dolayı et ürünlerini tercih ettiklerini dile getirirken, Mamak Şafaktepe, Kızılay ve ASKİ Başkent Market şubelerinde uzun kuyruklar oluştu. Ankaralılar, Başkent Mobil Market'in satış programına sosyal medya hesapları üzerinden erişebilirler. Mobil Market, 23 Mart 2024 Cumartesi günü saat 10.00-17.00 arasında Polatlı Cumhuriyet Meydanı'nda da satış yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.