Ankara’da yapılacak Tokat Tanıtım Günleri heyecanı Tokat’ı da sardı

Sağlık 28.09.2024 - 11:25, Güncelleme: 28.09.2024 - 11:25
 

Ankara’da yapılacak Tokat Tanıtım Günleri heyecanı Tokat’ı da sardı

TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu başkanlığındaki bir heyet, Tokat Tanıtım Günleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri konusunda bilgilendirmelerde bulunmak için Tokat’ta ziyaretlerde bulundu.
ANKHABER Başkent Ankara’daki Tokatlıların çatı kuruluşu olan Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED) öncülüğünde her yıl düzenlenen Tokat Tanıtım Günleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri 31 Ekim 3 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu başkanlığındaki bir heyet Tokat’ta ziyaretlerde bulunarak düzenlenecek etkinlikle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Tokat Valiliği, İl Özel İdaresi, Tokat Belediyesi, Ticaret Odası, Esnaf Odası başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlar ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında Dündaroğlu’na Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Abdi Dölek de eşlik etti. VALİLİK ZİYARETİ VE DÜNDAROĞLU’NUN MESAJI Heyet Tokat Vali Yardımcısı Harun Kazez’i ziyaret ederek konuyla ilgili bir sunum yaptı. TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu, ziyaretin ardından Federasyon adına şu bilgilendirmede bulundu: “31 Ekim 3 Kasım 2024 tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan, Tokat Tanıtım Günleri (Kültür ve Sanat Etkinlikleri) hakkında bilgilendirme ziyaretleri için 5 gündür Tokat'tayız. Yoğun bir tempoda geçen; kurumlar, kuruluşlar, milletvekilleri, ticaret odası, esnaf odası ve ticari kuruluşlarla bir araya gelme olanağı bulduk.  Bu ziyaretlerimizde, Tokat Vali Yardımcısı Sayın Harun Kazez'i İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Abdi Dölek ile birlikte ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulunduk. Vali Yardımcımız Sayın Harun Kazez'in konuyla ilgili duyarlılığına ve bizlere göstermiş oldukları nezakete teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.” İL ÖZEL İDARESİ ZİYARETİ TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu başkanlığındaki heyet Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kayhan ile de bir araya geldi. Kayhan’ın bilgilendirildiği ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Dündaroğlu şu ifadeleri kullandı: “Tokat'a özgü; kültürel, sosyal, sanatsal değerleri, tarihi ve turizm değerleri ile tarımsal ürünleri ve lezzet tatlarının tanıtım etkinlikleri, Tokat Tanıtım Günleri adı altında; 31 Ekim 3 Kasım 2024 tarihlerinde Ankara'da yapılacak olup, Tokat Valiliği, İl Özel İdaresi, Tokat Belediyesi, Ticaret Odası, Esnaf Odası başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşları bilgilendirme ziyaretleri için Tokat'tayız.  Bu ziyaretlerimiz kapsamında; Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Ahmet Kayhan'ı makamında ziyaret ederek Tokat Tanıtım Günleri ile ilgili çalışmalarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunduk.  Sayın Genel Sekreter'in Tokat Tanıtım Günleri hakkındaki yaklaşımlarına ve göstermiş oldukları duyarlılığa teşekkür ediyor, çakışmalarında başarılar diliyor, saygılar sunuyoruz.”
TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu başkanlığındaki bir heyet, Tokat Tanıtım Günleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri konusunda bilgilendirmelerde bulunmak için Tokat’ta ziyaretlerde bulundu.

ANKHABER

Başkent Ankara’daki Tokatlıların çatı kuruluşu olan Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED) öncülüğünde her yıl düzenlenen Tokat Tanıtım Günleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri 31 Ekim 3 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu başkanlığındaki bir heyet Tokat’ta ziyaretlerde bulunarak düzenlenecek etkinlikle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Bu kapsamda Tokat Valiliği, İl Özel İdaresi, Tokat Belediyesi, Ticaret Odası, Esnaf Odası başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlar ziyaret edildi.

Ziyaretler sırasında Dündaroğlu’na Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Abdi Dölek de eşlik etti.

VALİLİK ZİYARETİ VE DÜNDAROĞLU’NUN MESAJI

Heyet Tokat Vali Yardımcısı Harun Kazez’i ziyaret ederek konuyla ilgili bir sunum yaptı.

TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu, ziyaretin ardından Federasyon adına şu bilgilendirmede bulundu:

“31 Ekim 3 Kasım 2024 tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan, Tokat Tanıtım Günleri (Kültür ve Sanat Etkinlikleri) hakkında bilgilendirme ziyaretleri için 5 gündür Tokat'tayız. Yoğun bir tempoda geçen; kurumlar, kuruluşlar, milletvekilleri, ticaret odası, esnaf odası ve ticari kuruluşlarla bir araya gelme olanağı bulduk.  Bu ziyaretlerimizde, Tokat Vali Yardımcısı Sayın Harun Kazez'i İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Abdi Dölek ile birlikte ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulunduk. Vali Yardımcımız Sayın Harun Kazez'in konuyla ilgili duyarlılığına ve bizlere göstermiş oldukları nezakete teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.”

İL ÖZEL İDARESİ ZİYARETİ

TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu başkanlığındaki heyet Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kayhan ile de bir araya geldi.

Kayhan’ın bilgilendirildiği ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Dündaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“Tokat'a özgü; kültürel, sosyal, sanatsal değerleri, tarihi ve turizm değerleri ile tarımsal ürünleri ve lezzet tatlarının tanıtım etkinlikleri, Tokat Tanıtım Günleri adı altında;

31 Ekim 3 Kasım 2024 tarihlerinde Ankara'da yapılacak olup, Tokat Valiliği, İl Özel İdaresi, Tokat Belediyesi, Ticaret Odası, Esnaf Odası başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşları bilgilendirme ziyaretleri için Tokat'tayız.  Bu ziyaretlerimiz kapsamında; Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Ahmet Kayhan'ı makamında ziyaret ederek Tokat Tanıtım Günleri ile ilgili çalışmalarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunduk.  Sayın Genel Sekreter'in Tokat Tanıtım Günleri hakkındaki yaklaşımlarına ve göstermiş oldukları duyarlılığa teşekkür ediyor, çakışmalarında başarılar diliyor, saygılar sunuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.