Ankara'daki Konut Sektörü Çalıştayında Sektörün Güçlü ve Zayıf Yönleri Ele Alınacak

Ekonomi 12.01.2024 - 11:55, Güncelleme: 12.01.2024 - 11:55
 

Ankara'daki Konut Sektörü Çalıştayında Sektörün Güçlü ve Zayıf Yönleri Ele Alınacak

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası, Kırıkkale Üniversitesi ve Hacı Bayram Üniversitesi Tapu Kadastro Yüksekokulu işbirliğiyle ''Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı” düzenlenecek.
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası, Kırıkkale Üniversitesi ve Hacı Bayram Üniversitesi Tapu Kadastro Yüksekokulu'nun işbirliğiyle düzenlenecek olan "Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı" için hazırlıklar tamamlandı. ALANINDA UZMAN İSİMLER…  Çalıştayda, konut sektörünün güçlü ve zayıf yönleri ele alınarak katılımcılardan görüş ve önerileri, sektörün yol haritasının hazırlanmasında kullanılacak. 13 Ocak Cumartesi günü saat 10.00-16.30 saatleri arasında Esenboğa Büyük Anadolu Oteli Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek olan çalıştaya, Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, genel müdürler, kurum başkanları, bürokratlar ve kurum uzmanları katılacak. Ayrıca, İstanbul, Antalya, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Adana, Manisa, Samsun Oda Başkanları da önemli görüş ve önerilerini paylaşmak üzere bu buluşmada yer alacak. ÇALIŞTAY İKİ GÜN SÜRECEK Düzenlenecek olan çalıştayın 2 gün süreceği açıklanırken, ilk gün güçlü ve zayıf yönlerin ele alınacağı, ikinci gün ise katılımcılardan alınacak görüş ve önerilerle sektörün yol haritasının çizileceği belirtiliyor. Çalıştayın temel amacı, konut sektöründeki güncel konuları masaya yatırmak ve sektördeki paydaşlar arasında etkili iletişimi sağlamak olarak belirlendi. Aynı zamanda, sektördeki sorunları tespit ederek çözüm önerileri geliştirmek ve sektördeki gelişmeleri takip etmek de hedefler arasında yer alıyor. Çalıştay, Esenboğa Büyük Anadolu Oteli Toplantı Salonu'nda 13 Ocak Cumartesi günü saat 10.00-16.30 saatleri arasında başlayacak ve 14 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da devam edecek.
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası, Kırıkkale Üniversitesi ve Hacı Bayram Üniversitesi Tapu Kadastro Yüksekokulu işbirliğiyle ''Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı” düzenlenecek.

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası, Kırıkkale Üniversitesi ve Hacı Bayram Üniversitesi Tapu Kadastro Yüksekokulu'nun işbirliğiyle düzenlenecek olan " Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı" için hazırlıklar tamamlandı.

ALANINDA UZMAN İSİMLER…

 Çalıştayda, konut sektörünün güçlü ve zayıf yönleri ele alınarak katılımcılardan görüş ve önerileri, sektörün yol haritasının hazırlanmasında kullanılacak.

13 Ocak Cumartesi günü saat 10.00-16.30 saatleri arasında Esenboğa Büyük Anadolu Oteli Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek olan çalıştaya, Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, genel müdürler, kurum başkanları, bürokratlar ve kurum uzmanları katılacak. Ayrıca, İstanbul, Antalya, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Adana, Manisa, Samsun Oda Başkanları da önemli görüş ve önerilerini paylaşmak üzere bu buluşmada yer alacak.

ÇALIŞTAY İKİ GÜN SÜRECEK

Düzenlenecek olan çalıştayın 2 gün süreceği açıklanırken, ilk gün güçlü ve zayıf yönlerin ele alınacağı, ikinci gün ise katılımcılardan alınacak görüş ve önerilerle sektörün yol haritasının çizileceği belirtiliyor.

Çalıştayın temel amacı, konut sektöründeki güncel konuları masaya yatırmak ve sektördeki paydaşlar arasında etkili iletişimi sağlamak olarak belirlendi. Aynı zamanda, sektördeki sorunları tespit ederek çözüm önerileri geliştirmek ve sektördeki gelişmeleri takip etmek de hedefler arasında yer alıyor.

Çalıştay, Esenboğa Büyük Anadolu Oteli Toplantı Salonu'nda 13 Ocak Cumartesi günü saat 10.00-16.30 saatleri arasında başlayacak ve 14 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.