Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: Bu ligde kalabiliriz

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 10.03.2024 - 20:15, Güncelleme: 10.03.2024 - 20:15
 

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: Bu ligde kalabiliriz

MKE Ankaragücü, Süper Lig'de Samsunspor deplasmanından puansız döndü. Teknik patron Emre Belözoğlu, ligin bitimine çok olduğunu dile getirdi...
MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, Yılport Samsunspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında üzgünlüğünü dile getirdi. İki takımın da kazanmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Belözoğlu, maçı isteyen bir Samsunspor'un olduğunu belirtti. Belözoğlu, ligdeki durumlarının her iki takım için de kritik olduğunu ifade ederek, "Bugün maçı isteyen bir Samsunspor vardı. Bu konumuz bu haldeyken bu performansı açıkçası beklemiyordum. Ama yine de ligin bitimine çok var. Alınabilecek 27 puan var. Herkesin puanı birbirine yakın. Buradan çok fazla şekilde üzgün ayrıldığımı söyleyebilirim. Ama her maçı da kazanabilecek, bu ligde kalabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum." şeklinde konuştu. Belözoğlu, takımının önünde 9 maçın bulunduğunu hatırlatarak, her maçta mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı. Bugünkü performanslarından dolayı taraftardan özür dileyen Belözoğlu, Samsunspor'u tebrik etti. Samsunspor taraftarlarının maç öncesi iki takımı tribünlere çağırmasını güzel bir hareket olarak nitelendiren Belözoğlu, maçta güzel bir atmosfer olmasını dilediğini belirtti.
MKE Ankaragücü, Süper Lig'de Samsunspor deplasmanından puansız döndü. Teknik patron Emre Belözoğlu, ligin bitimine çok olduğunu dile getirdi...

MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, Yılport Samsunspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında üzgünlüğünü dile getirdi. İki takımın da kazanmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Belözoğlu, maçı isteyen bir Samsunspor'un olduğunu belirtti.

Belözoğlu, ligdeki durumlarının her iki takım için de kritik olduğunu ifade ederek, "Bugün maçı isteyen bir Samsunspor vardı. Bu konumuz bu haldeyken bu performansı açıkçası beklemiyordum. Ama yine de ligin bitimine çok var. Alınabilecek 27 puan var. Herkesin puanı birbirine yakın. Buradan çok fazla şekilde üzgün ayrıldığımı söyleyebilirim. Ama her maçı da kazanabilecek, bu ligde kalabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Belözoğlu, takımının önünde 9 maçın bulunduğunu hatırlatarak, her maçta mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı. Bugünkü performanslarından dolayı taraftardan özür dileyen Belözoğlu, Samsunspor'u tebrik etti.

Samsunspor taraftarlarının maç öncesi iki takımı tribünlere çağırmasını güzel bir hareket olarak nitelendiren Belözoğlu, maçta güzel bir atmosfer olmasını dilediğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.