Ankara'nın gururundan 6. dünya şampiyonluğu! Tebrikler Nazı Arıcı

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 29.01.2024 - 14:13, Güncelleme: 29.01.2024 - 14:13
 

Ankara'nın gururundan 6. dünya şampiyonluğu! Tebrikler Nazı Arıcı

Altın Kuğu lakaplı Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü'nün başarılı Artistik Buz Pateni Milli Sporcusu Naz Arıcı, Türkiye ve uluslararası müsabakalarda kazandığı birbirinden önemli başarıların ardından World WinterMasters Games 2024'te dünya şampiyonu oldu.
İtalya'nın Lombardy bölgesinde 11-21 Ocak tarihlerinde düzenlenen Dünya Masterlar Kış Oyunları'nda mücadele eden Naz Arıcı, artistik buz pateni altın bayanlar kategorisinde olağanüstü bir performans sergileyerek rakiplerini geride bıraktı. Dünya genelinde büyük ilgi gören ve her dört yılda bir düzenlenen kış oyunlarında dünya şampiyonluğuna ulaşan Naz Arıcı, Türk kadınının gücünü tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. ŞAMPİYONLUK TÜM KADINLARA ARMAĞAN Başarılarına bir yenisini ekleyen Naz Arıcı, şampiyonluğunu şu sözlerle ifade etti: "Ülkeme ve kulübüme 6. kez dünya şampiyonluğunu getirmenin gururunu yaşıyorum. World WinterMasters Games dünyanın en büyük ve en önemli spor organizasyonudur. Böylesine önemli bir turnuvadan şampiyonlukla dönmek benim için çok büyük gurur. Atatürk’ün Cumhuriyetinde yetişen bir kadının neler başarabileceğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdik. Bu anlamlı şampiyonluğu Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve tüm kadınlara armağan ediyorum. Bu başarının kazanılmasında bana destek olan ve inancını hiçbir zaman yitirmeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da Naz Arıcı'nın başarılarından gurur duyduklarını belirterek, "Naz Arıcı Türkiye’nin ismini dünyaya duyuruyor ve Türk Bayrağımızı gururla dalgalandırıyor. Sporcumuzu kazandığı bu büyük başarılardan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Altın Kuğu lakaplı Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü'nün başarılı Artistik Buz Pateni Milli Sporcusu Naz Arıcı, Türkiye ve uluslararası müsabakalarda kazandığı birbirinden önemli başarıların ardından World WinterMasters Games 2024'te dünya şampiyonu oldu.

İtalya'nın Lombardy bölgesinde 11-21 Ocak tarihlerinde düzenlenen Dünya Masterlar Kış Oyunları'nda mücadele eden Naz Arıcı, artistik buz pateni altın bayanlar kategorisinde olağanüstü bir performans sergileyerek rakiplerini geride bıraktı. Dünya genelinde büyük ilgi gören ve her dört yılda bir düzenlenen kış oyunlarında dünya şampiyonluğuna ulaşan Naz Arıcı, Türk kadınının gücünü tüm dünyaya bir kez daha gösterdi.

ŞAMPİYONLUK TÜM KADINLARA ARMAĞAN

Başarılarına bir yenisini ekleyen Naz Arıcı, şampiyonluğunu şu sözlerle ifade etti: "Ülkeme ve kulübüme 6. kez dünya şampiyonluğunu getirmenin gururunu yaşıyorum. World WinterMasters Games dünyanın en büyük ve en önemli spor organizasyonudur. Böylesine önemli bir turnuvadan şampiyonlukla dönmek benim için çok büyük gurur. Atatürk’ün Cumhuriyetinde yetişen bir kadının neler başarabileceğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdik. Bu anlamlı şampiyonluğu Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve tüm kadınlara armağan ediyorum. Bu başarının kazanılmasında bana destek olan ve inancını hiçbir zaman yitirmeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da Naz Arıcı'nın başarılarından gurur duyduklarını belirterek, " Naz Arıcı Türkiye’nin ismini dünyaya duyuruyor ve Türk Bayrağımızı gururla dalgalandırıyor. Sporcumuzu kazandığı bu büyük başarılardan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.