Ankara'nın yeni spor tesisi Sincan'a açıldı

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 03.02.2024 - 12:01, Güncelleme: 03.02.2024 - 12:01
 

Ankara'nın yeni spor tesisi Sincan'a açıldı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Fatih'te bulunan Mevlâna Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi'ni hizmete açtı. Törene Turgut Altınok da katıldı...
Geleceğin sporcularını destekleme hedefiyle hareket eden Başkan Ercan, gençlere yönelik projelerin devam edeceğini vurguladı. Açılış törenine katılan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ise seçilmesi durumunda Yenikent'e metro sözü verdi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, spor projelerine verdiği önemi bir kez daha göstererek Mevlâna Spor Kompleksi'ni gençlerle buluşturdu. Açılış törenine, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın yanı sıra AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcıları, Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan ve protokol de katıldı. ANKARA'YI İLERİYE TAŞIYACAK Açılış töreninde konuşan Başkan Ercan, Mevlâna Spor Kompleksi'nin bir halk hizmeti olduğunu belirterek, basketbol, voleybol ve halı saha gibi alanlarla gençlere spor imkanları sunacaklarını ifade etti. Başkan Ercan ayrıca, yaklaşan yerel seçimlere vurgu yaparak, 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın Ankara'yı daha da ileriye taşıyacağını ve gençlere yönelik faaliyetlerin artarak devam edeceğini dile getirdi. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ise Büyükşehir belediyesinin Sincan'a yeterli hizmeti sunamadığını ifade ederek, seçilmesi durumunda Sincan'a daha fazla kültür merkezi, kreş, yüzme havuzu gibi tesisler kazandıracaklarını belirtti. Altınok ayrıca, Yenikent'e metro sözü vererek, projelerini hayata geçirmeyi taahhüt etti. Mevlâna Spor Kompleksi'nin içeriğine de değinen açıklamada, kapalı spor salonu, halı saha, basketbol ve tenis sahaları gibi birçok spor alanının bulunduğu, bu kompleksin gençlerin spor yeteneklerini geliştirmelerine yönelik bir platform sunduğu vurgulandı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Fatih'te bulunan Mevlâna Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi'ni hizmete açtı. Törene Turgut Altınok da katıldı...

Geleceğin sporcularını destekleme hedefiyle hareket eden Başkan Ercan, gençlere yönelik projelerin devam edeceğini vurguladı. Açılış törenine katılan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ise seçilmesi durumunda Yenikent'e metro sözü verdi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, spor projelerine verdiği önemi bir kez daha göstererek Mevlâna Spor Kompleksi'ni gençlerle buluşturdu. Açılış törenine, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın yanı sıra AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcıları, Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan ve protokol de katıldı.

ANKARA'YI İLERİYE TAŞIYACAK

Açılış töreninde konuşan Başkan Ercan, Mevlâna Spor Kompleksi'nin bir halk hizmeti olduğunu belirterek, basketbol, voleybol ve halı saha gibi alanlarla gençlere spor imkanları sunacaklarını ifade etti. Başkan Ercan ayrıca, yaklaşan yerel seçimlere vurgu yaparak, 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın Ankara'yı daha da ileriye taşıyacağını ve gençlere yönelik faaliyetlerin artarak devam edeceğini dile getirdi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ise Büyükşehir belediyesinin Sincan'a yeterli hizmeti sunamadığını ifade ederek, seçilmesi durumunda Sincan'a daha fazla kültür merkezi, kreş, yüzme havuzu gibi tesisler kazandıracaklarını belirtti. Altınok ayrıca, Yenikent'e metro sözü vererek, projelerini hayata geçirmeyi taahhüt etti.

Mevlâna Spor Kompleksi'nin içeriğine de değinen açıklamada, kapalı spor salonu, halı saha, basketbol ve tenis sahaları gibi birçok spor alanının bulunduğu, bu kompleksin gençlerin spor yeteneklerini geliştirmelerine yönelik bir platform sunduğu vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.