Ankara’yı “Kültürel Etkileşim” ile buluşturan, coşturan etkinlik büyük ilgi gördü

Ankara 05.08.2024 - 00:33, Güncelleme: 05.08.2024 - 00:53
 

Ankara’yı “Kültürel Etkileşim” ile buluşturan, coşturan etkinlik büyük ilgi gördü

Başkentte düzenlenen “Uluslararası Başkent Kültürel Etkileşim Buluşmaları”, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve eşinin de katılımıyla gerçekleştirildi.
Haber ve Fotoğraflar: Dursun ERKILIÇ Ankara’da çok özel bir gün yaşandı. ANKHABER olarak, “Büyük Buluşma İçin... Ankara; Kültürel Etkileşimin de Başkenti!” başlığıyla duyurduğumuz, “Uluslararası Başkent Kültürel Etkileşim Buluşmaları” coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinlikte; Türkiye’nin kardeşi / soydaşı ülkelerle birlikte Türkiye’nin gerçek dostu ülkelerden gelen halk dansları ekipleri ülkelerine has müzik ve halk oyunları ziyafeti çekti. Etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşi Nursen Hanım ile birlikte katılırken, etkinliği İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi iş birliğinde düzenleyen Ankara Kent Konseyi (AKK) ve Ankara Katılımcı Yönetim Derneği’nin (ANKADER) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan da hazır bulundu. DOST VE KARDEŞ ÜLKE EKİPLERİ… Türkiye’yi temsilen Ankara, İstanbul ve Rize’den 3 ekibin katıldığı etkinlikte Azerbaycan, Gürcistan, Rusya, Kuzey Osetya, Özbekistan, Çeçenistan, Dağıstan, Bulgaristan, Kosova ve Romanya halk dansları ekipleri yer aldı. Bu güzel etkinliğe Ankaralıların ilgisi de büyük oldu. Her yaştan insan, sıcak Ankara pazarını renklendiren programı ilgiyle izledi. ANKHABER olarak, konuyla ilgili ayrıntılı haberi ve yapılan konuşmaları ayrıca başka bir haberde duyuracağız.
Başkentte düzenlenen “Uluslararası Başkent Kültürel Etkileşim Buluşmaları”, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve eşinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Haber ve Fotoğraflar: Dursun ERKILIÇ

Ankara’da çok özel bir gün yaşandı. ANKHABER olarak, “Büyük Buluşma İçin... Ankara; Kültürel Etkileşimin de Başkenti!” başlığıyla duyurduğumuz, “Uluslararası Başkent Kültürel Etkileşim Buluşmaları” coşkuyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte; Türkiye’nin kardeşi / soydaşı ülkelerle birlikte Türkiye’nin gerçek dostu ülkelerden gelen halk dansları ekipleri ülkelerine has müzik ve halk oyunları ziyafeti çekti. Etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşi Nursen Hanım ile birlikte katılırken, etkinliği İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi iş birliğinde düzenleyen Ankara Kent Konseyi (AKK) ve Ankara Katılımcı Yönetim Derneği’nin (ANKADER) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan da hazır bulundu.

DOST VE KARDEŞ ÜLKE EKİPLERİ…

Türkiye’yi temsilen Ankara, İstanbul ve Rize’den 3 ekibin katıldığı etkinlikte Azerbaycan, Gürcistan, Rusya, Kuzey Osetya, Özbekistan, Çeçenistan, Dağıstan, Bulgaristan, Kosova ve Romanya halk dansları ekipleri yer aldı.

Bu güzel etkinliğe Ankaralıların ilgisi de büyük oldu. Her yaştan insan, sıcak Ankara pazarını renklendiren programı ilgiyle izledi.

ANKHABER olarak, konuyla ilgili ayrıntılı haberi ve yapılan konuşmaları ayrıca başka bir haberde duyuracağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.