ASKİ tiyatro oyunuyla 'su'yu koruyacak

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 09.03.2024 - 19:28, Güncelleme: 09.03.2024 - 19:28
 

ASKİ tiyatro oyunuyla 'su'yu koruyacak

ASKİ Genel Müdürlüğü, tatlı su kaynaklarının azalması ve bilinçli su kullanımının önemi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla "Yıl 2194" adlı bir tiyatro oyunu hazırlıyor.
Bu oyunun prömiyeri 22 Mart Dünya Su Günü'nde gerçekleştirilmesi planlanıyor ve öncelikle ASKİ personeli arasında sahnelenecek. Daha sonra ise oyunun Başkent'teki okullara götürülmesi planlıyor. Oyun, dünyadaki su kaynaklarının azalması ve suyun bilinçli kullanımının önemine vurgu yapacak şekilde tasarlandı. ASKİ Özel Kalem Müdürü Feride Duygu Bahadır, tiyatro oyununun ASKİ personeli tarafından sahneleneceğini ve senaryosunun ASKİ çalışanlarından Burçin Tarhan tarafından yazıldığını belirtti. Oyuncuların ASKİ personeli olmasına rağmen, profesyonel tiyatro hocası Burçin Tarhan yönetiminde çalışmalar yürütülüyor. Tiyatro oyununun senaryosu, suyun azalması ve insanlığın bu sorunla nasıl başa çıkmaya çalıştığı konusunu ele alıyor. Özellikle çocuklara suyun değerini ve tasarrufunun önemini anlatmayı hedefleyen oyun, okullarda ve diğer etkinliklerde sergilenecek. Oyunun içeriği, suyun nasıl tasarruflu kullanılması gerektiği konusunda çocuklara bilgi verirken, suyun kıtlığı konusunda da farkındalık oluşturmayı amaçlanıyor. Tiyatro oyunu, çocuklara suyun tasarruflu kullanılması gerektiği konusunda bilinç kazandırmak amacıyla hazırlandı. Oyunun içeriği, suyun değerini vurgularken, çocuklara suyu nasıl tasarruflu kullanabilecekleri konusunda pratik bilgiler vermektedir. Bu sayede, gelecek nesillerin suyun kıtlığı konusunda bilinçlenmesi ve suyu daha verimli kullanması hedefleniyor.
ASKİ Genel Müdürlüğü, tatlı su kaynaklarının azalması ve bilinçli su kullanımının önemi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla "Yıl 2194" adlı bir tiyatro oyunu hazırlıyor.

Bu oyunun prömiyeri 22 Mart Dünya Su Günü'nde gerçekleştirilmesi planlanıyor ve öncelikle ASKİ personeli arasında sahnelenecek. Daha sonra ise oyunun Başkent'teki okullara götürülmesi planlıyor.

Oyun, dünyadaki su kaynaklarının azalması ve suyun bilinçli kullanımının önemine vurgu yapacak şekilde tasarlandı. ASKİ Özel Kalem Müdürü Feride Duygu Bahadır, tiyatro oyununun ASKİ personeli tarafından sahneleneceğini ve senaryosunun ASKİ çalışanlarından Burçin Tarhan tarafından yazıldığını belirtti. Oyuncuların ASKİ personeli olmasına rağmen, profesyonel tiyatro hocası Burçin Tarhan yönetiminde çalışmalar yürütülüyor.

Tiyatro oyununun senaryosu, suyun azalması ve insanlığın bu sorunla nasıl başa çıkmaya çalıştığı konusunu ele alıyor. Özellikle çocuklara suyun değerini ve tasarrufunun önemini anlatmayı hedefleyen oyun, okullarda ve diğer etkinliklerde sergilenecek. Oyunun içeriği, suyun nasıl tasarruflu kullanılması gerektiği konusunda çocuklara bilgi verirken, suyun kıtlığı konusunda da farkındalık oluşturmayı amaçlanıyor.

Tiyatro oyunu, çocuklara suyun tasarruflu kullanılması gerektiği konusunda bilinç kazandırmak amacıyla hazırlandı. Oyunun içeriği, suyun değerini vurgularken, çocuklara suyu nasıl tasarruflu kullanabilecekleri konusunda pratik bilgiler vermektedir. Bu sayede, gelecek nesillerin suyun kıtlığı konusunda bilinçlenmesi ve suyu daha verimli kullanması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.