Balıkesirliler, ATO Başkanı Baran’ı ziyaret etti

Yerel 26.07.2024 - 23:14, Güncelleme: 26.07.2024 - 23:14
 

Balıkesirliler, ATO Başkanı Baran’ı ziyaret etti

Ankara Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, ATO Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında sunumda bulundu.
ANKHABER Ankara'daki önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ankara Balıkesirliler Derneği’nin Yönetim Kurulu üyeleri Dernek Başkanı Servet Camgöz başkanlığındaki heyet ile Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti. Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz, derneğin misyonunu, “Balıkesirlileri en iyi şekilde temsil eden Dernek” olarak ifade etti. ATO Başkanı Gürsel Baran’ı dernek çalışmalı hakkında bilgilendiren Servet Camgöz, ziyaretle ilgili olarak şu açıklamada bulundu: “Ankara Balıkesirliler Derneği Yönetimi olarak, Ankara'nın sevilen, başarılı iş insanı Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran'ı makamında ziyaret ettik. Her zaman etkinliklerimizde bizimle birlikte olan, yoğun iş ortamına rağmen Balıkesirliler Derneğinin etkinliklerine katılarak destek veren Başkan Gürsel Baran'a Ankara Balıkesirliler Derneği olarak plaket ve ajanda takdiminde bulunduk. Heyetimize teşekkür eden Gürsel Baran, Ankara Balıkesirliler Derneğini ve yönetimini kutlayarak Balıkesir’i en güzel şekilde temsil ettiklerini, çalışmalarıyla Ankara'da Sivil Toplum kuruluşları arasında etkin ve saygın bir konumda olduklarını belirtti ve kutladı. Her zaman beraber olduklarını belirten ATO Başkanı Baran, Balıkesirliler Derneğine güzel çalışmalarını aynen devam ettirmeleri için başarılar diledi.”
Ankara Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, ATO Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında sunumda bulundu.

ANKHABER

Ankara'daki önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ankara Balıkesirliler Derneği’nin Yönetim Kurulu üyeleri Dernek Başkanı Servet Camgöz başkanlığındaki heyet ile Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti.

Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz, derneğin misyonunu, “Balıkesirlileri en iyi şekilde temsil eden Dernek” olarak ifade etti.

ATO Başkanı Gürsel Baran’ı dernek çalışmalı hakkında bilgilendiren Servet Camgöz, ziyaretle ilgili olarak şu açıklamada bulundu:

Ankara Balıkesirliler Derneği Yönetimi olarak, Ankara'nın sevilen, başarılı iş insanı Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran'ı makamında ziyaret ettik.

Her zaman etkinliklerimizde bizimle birlikte olan, yoğun iş ortamına rağmen Balıkesirliler Derneğinin etkinliklerine katılarak destek veren Başkan Gürsel Baran'a Ankara Balıkesirliler Derneği olarak plaket ve ajanda takdiminde bulunduk.

Heyetimize teşekkür eden Gürsel Baran, Ankara Balıkesirliler Derneğini ve yönetimini kutlayarak Balıkesir’i en güzel şekilde temsil ettiklerini, çalışmalarıyla Ankara'da Sivil Toplum kuruluşları arasında etkin ve saygın bir konumda olduklarını belirtti ve kutladı. Her zaman beraber olduklarını belirten ATO Başkanı Baran, Balıkesirliler Derneğine güzel çalışmalarını aynen devam ettirmeleri için başarılar diledi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.