Başkan Ertuğrul Çetin’den Okul Ziyareti

Yerel 26.12.2023 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2023 - 14:06
 

Başkan Ertuğrul Çetin’den Okul Ziyareti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Gümüşoluk İlkokul ve Ortaokulunda eğitim gören ve geleceğin dünyasında söz sahibi olacak olan öğrencileri ziyaret etti.
Yoğun iş temposunda her fırsat bulduğunda 7’den 70’e tüm vatandaşlarla bir araya gelirken, gençlere ve çocuklara ayrıca zaman ayırmaya büyük önem veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, okul ziyaretleri ile birlikte öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Her fırsat bulduklarında öğrencileri ziyaret ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Gümüşoluk İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile sohbet etme imkânı bulduk. Kendilerini hangi alanlarda geliştirebilmeleri için neler yapmaları gerektiği hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak adına belediye olarak imkânlarımız dâhilinde her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz’’ dedi. Müdür ve müdür yardımcılar ile görüşmeler gerçekleştirip, okulun faaliyetleri ve öğrencilerin yetenekleri ve ilgi alanları ile ilgili bilgiler alan Başkan Ertuğrul Çetin, Gümüşoluk İlkokul ve Ortaokulunda belediye tarafından sanattan kültüre, eğitimden spora, bilimden teknolojiyeçocuklara yönelik verilen hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler verdi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Gümüşoluk İlkokul ve Ortaokulunda eğitim gören ve geleceğin dünyasında söz sahibi olacak olan öğrencileri ziyaret etti.

Yoğun iş temposunda her fırsat bulduğunda 7’den 70’e tüm vatandaşlarla bir araya gelirken, gençlere ve çocuklara ayrıca zaman ayırmaya büyük önem veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, okul ziyaretleri ile birlikte öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Her fırsat bulduklarında öğrencileri ziyaret ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Gümüşoluk İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile sohbet etme imkânı bulduk. Kendilerini hangi alanlarda geliştirebilmeleri için neler yapmaları gerektiği hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak adına belediye olarak imkânlarımız dâhilinde her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Müdür ve müdür yardımcılar ile görüşmeler gerçekleştirip, okulun faaliyetleri ve öğrencilerin yetenekleri ve ilgi alanları ile ilgili bilgiler alan Başkan Ertuğrul Çetin, Gümüşoluk İlkokul ve Ortaokulunda belediye tarafından sanattan kültüre, eğitimden spora, bilimden teknolojiyeçocuklara yönelik verilen hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.