Başkent Ankara Meclisi Yönetiminden ATO Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret

Güncel 09.12.2022 - 09:16, Güncelleme: 09.12.2022 - 09:16
 

Başkent Ankara Meclisi Yönetiminden ATO Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret

Genel Başkan ve Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Gürsel Baran’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dedi, başarı diledi.
ANKHBER Ankara’nın en büyük Sivil Toplum Çatı Kuruluşlarından olan ve yönetim kurulunun çoğunluğunu Hemşehri Dernekleri Federasyonları Genel Başkanlarından oluşan Başkent Ankara Meclisi (BAM) Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Gürsel Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Genel Başkan Ceylan’ın yanı sıra BAM Başkan Yardımcıları; Ahmet Koç, Hayri Çağır, Hilmi Gökçınar, Nazlı Pınar Aygündüz, Murat Karasu, Cemal Sertkaya, Muammer Bostan, Murat Kandazoğlu, Nurbanu Eryücel ve Selahattin Ayvaz katıldı. Başkent Ankara’nın sağlık, tarım, savunma sanayisi ve diğer tüm iş kollarından önemli hizmet sunanların oluşturduğu ATO seçimlerinin ortak akıl ile yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan, “Ankara’nın her alanda gelişmesine katkı veren ve dayanışma sergileyen ve Başkentlilik bilincini oluşturmak için her zaman birlikte hareket ettiğimizi ve edeceğimiz ATO Başkanı Gürsel Baran’ın tekrar seçilmesini tebrik ediyorum.” dedi. ATO Yönetim Kuruluna yeniden seçilen Yönetim Kurulunu tebrik eden BAM Yönetim Kurulu hatıra fotoğrafı çektirdi.
Genel Başkan ve Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Gürsel Baran’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dedi, başarı diledi.

ANKHBER

Ankara’nın en büyük Sivil Toplum Çatı Kuruluşlarından olan ve yönetim kurulunun çoğunluğunu Hemşehri Dernekleri Federasyonları Genel Başkanlarından oluşan Başkent Ankara Meclisi (BAM) Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Gürsel Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Genel Başkan Ceylan’ın yanı sıra BAM Başkan Yardımcıları; Ahmet Koç, Hayri Çağır, Hilmi Gökçınar, Nazlı Pınar Aygündüz, Murat Karasu, Cemal Sertkaya, Muammer Bostan, Murat Kandazoğlu, Nurbanu Eryücel ve Selahattin Ayvaz katıldı.

Başkent Ankara’nın sağlık, tarım, savunma sanayisi ve diğer tüm iş kollarından önemli hizmet sunanların oluşturduğu ATO seçimlerinin ortak akıl ile yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan, “Ankara’nın her alanda gelişmesine katkı veren ve dayanışma sergileyen ve Başkentlilik bilincini oluşturmak için her zaman birlikte hareket ettiğimizi ve edeceğimiz ATO Başkanı Gürsel Baran’ın tekrar seçilmesini tebrik ediyorum.” dedi.

ATO Yönetim Kuruluna yeniden seçilen Yönetim Kurulunu tebrik eden BAM Yönetim Kurulu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.