BELMEK ''Yıl Sonu Karma Sergisi'' Başkentlilerle Buluştu

Kültür-Sanat 03.07.2024 - 19:07, Güncelleme: 03.07.2024 - 19:10
 

BELMEK ''Yıl Sonu Karma Sergisi'' Başkentlilerle Buluştu

Sema KUMRULU / Ankara Büyükşehir Belediyesi Beceri ve Meslek Edinme Kurslarında (BELMEK) eğitim gören kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserler Başkentliler ile buluştu.
     Altınpark ANFA-A Sergi Salonunda 28 Haziran 2024 tarihinde açılan sergide, farklı branşlarda üretilen el emeği eserler sergilendi. Seramikten çiniye, resimden el sanatlarına kadar başarılı örnekler sunuldu.     Seramik bölümünde Seramik Öğretmeni Emel Arı Üzün ve öğrencileri; Samiye Kahraman, Cemile Erdoğan, Aysun İçli, Fazilet Ergazi, Sevgi Güler, Nurcan Çolakoğlu, Dilek Olgun ve Fatoş Garipoğlu eserleriyle yer aldı.     Seramik sanatçısı Samiye Kahraman; ''ABB Meslek Edindirme Kurslarına 2020 yılında başladım. Pandemi döneminde ara verdimse de 2022 yılından itibaren aralıksız devam ediyorum. Seri bir şekilde eserler ürettik. Yıl Sonu Karma sergimize dört seramik çalışmamla katıldım. Dokuz aylık bir eğitim süresinin ardından ortaya çıkan eserlerimiz yoğun ilgi gördü.  BELMEK; sanata olan yeteneklerin ortaya çıkması, kültürel bilgi birikiminin artması açısından tüm kadınlarımıza önerebileceğim bir kurs ortamı'' diye konuştu.      Altınpark ANFA-A Sergi Salonu'nda açılan  ''Yıl Sonu Karma Sergisi'' 14 Temmuz 2024 tarihine kadar gezilebilir.
Sema KUMRULU / Ankara Büyükşehir Belediyesi Beceri ve Meslek Edinme Kurslarında (BELMEK) eğitim gören kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserler Başkentliler ile buluştu.

     Altınpark ANFA-A Sergi Salonunda 28 Haziran 2024 tarihinde açılan sergide, farklı branşlarda üretilen el emeği eserler sergilendi. Seramikten çiniye, resimden el sanatlarına kadar başarılı örnekler sunuldu.

    Seramik bölümünde Seramik Öğretmeni Emel Arı Üzün ve öğrencileri; Samiye Kahraman, Cemile Erdoğan, Aysun İçli, Fazilet Ergazi, Sevgi Güler, Nurcan Çolakoğlu, Dilek Olgun ve Fatoş Garipoğlu eserleriyle yer aldı.

    Seramik sanatçısı Samiye Kahraman; ''ABB Meslek Edindirme Kurslarına 2020 yılında başladım. Pandemi döneminde ara verdimse de 2022 yılından itibaren aralıksız devam ediyorum. Seri bir şekilde eserler ürettik. Yıl Sonu Karma sergimize dört seramik çalışmamla katıldım. Dokuz aylık bir eğitim süresinin ardından ortaya çıkan eserlerimiz yoğun ilgi gördü.  BELMEK; sanata olan yeteneklerin ortaya çıkması, kültürel bilgi birikiminin artması açısından tüm kadınlarımıza önerebileceğim bir kurs ortamı'' diye konuştu.

     Altınpark ANFA-A Sergi Salonu'nda açılan  ''Yıl Sonu Karma Sergisi'' 14 Temmuz 2024 tarihine kadar gezilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.