Bir kılıç balığı bir orkinos bonfile oluyor

Güncel 30.11.2022 - 22:06, Güncelleme: 30.11.2022 - 22:06
 

Bir kılıç balığı bir orkinos bonfile oluyor

Geçtiğimiz hafta sonu Ankaralılara kılıç balığı yediren Saffet Dayanık, bir hata arayla ikinci orkinos balığını Dikmenlilere servis ediyor.
ANKHABER Bayım sezonunun açılmasıyla birlikte farklı tür ve boyutlarda balıkları Ankaralılarla buluşturan ‘karizma’ lakaplı Saffet Dayanık, son on günde ikinci orkinosu parçaladı! FARKLI KİLODA ORKİNOSLAR Geçtiğimiz hafta sonu Ankaralılara kılıç balığı yediren Dalyan Balık Pişirme Evi, bir hata arayla ikinci orkinos balığını Dikmenlilere servis eden Karizma, 170 kiloluk orkinosun ardından 110 kilo ağırlığındaki orkinos balığını parçalayıp bonfile ete dönüştürdü. SERVİSE DEVAM… Dikmen Caddesi üzerindeki Dalyan Balık Pişirme Evinde hizmet sunan Saffet Dayanık, ekibindeki Selahattin Veysel Dayanık ve Levent Devran ile balık servisini sürdürüyor. PİŞİRİLECEK HALDE Saffet Dayanık, “Ankaralılar bu yıl balığa doyuyor. Son haftalarda mevsim balıklarının hepsi de bereketli. Birkaç hafta önce 200 kiloya yakın bir orkinosu bonfilo ete dönüştürmüştük. Şimdi de 110 kiloluk bir orkinosu satılacak ve pişirilecek halde kesip satışa sunacağız” dedi.
Geçtiğimiz hafta sonu Ankaralılara kılıç balığı yediren Saffet Dayanık, bir hata arayla ikinci orkinos balığını Dikmenlilere servis ediyor.

ANKHABER

Bayım sezonunun açılmasıyla birlikte farklı tür ve boyutlarda balıkları Ankaralılarla buluşturan ‘karizma’ lakaplı Saffet Dayanık, son on günde ikinci orkinosu parçaladı!

FARKLI KİLODA ORKİNOSLAR

Geçtiğimiz hafta sonu Ankaralılara kılıç balığı yediren Dalyan Balık Pişirme Evi, bir hata arayla ikinci orkinos balığını Dikmenlilere servis eden Karizma, 170 kiloluk orkinosun ardından 110 kilo ağırlığındaki orkinos balığını parçalayıp bonfile ete dönüştürdü.

SERVİSE DEVAM…

Dikmen Caddesi üzerindeki Dalyan Balık Pişirme Evinde hizmet sunan Saffet Dayanık, ekibindeki Selahattin Veysel Dayanık ve Levent Devran ile balık servisini sürdürüyor.

PİŞİRİLECEK HALDE

Saffet Dayanık, “Ankaralılar bu yıl balığa doyuyor. Son haftalarda mevsim balıklarının hepsi de bereketli. Birkaç hafta önce 200 kiloya yakın bir orkinosu bonfilo ete dönüştürmüştük. Şimdi de 110 kiloluk bir orkinosu satılacak ve pişirilecek halde kesip satışa sunacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.