EGO Spor kadrosunu güçlendiriyor

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 18.01.2024 - 13:13, Güncelleme: 18.01.2024 - 13:13
 

EGO Spor kadrosunu güçlendiriyor

Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi'nde şampiyonluk elde eden Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Basketbol Takımı, güçlü kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi takımlarından MKE Ankaragücü İkon Menkul'de forma giyen 2.15 boyundaki pivot Mustafa Yiğit Ergün ile sözleşme imzalandı. Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi'nde 16 maçta 15 galibiyet alarak Türkiye Bölgesel Ligi'ne yükselen ABB EGO Spor, şampiyon kadrosunu daha da güçlendirmek için transferde atağa geçti. Bu kapsamda, Türkiye Basketbol Ligi ekibi Ankaragücü İkon Menkul'un başarılı pivotu Mustafa Yiğit Ergün ile sözleşme imzalandı. KADRO GÜÇLENİYOR EGO Spor Kulübü Başkanı Zafer Tekbudak, Türkiye Bölgesel Ligi'nde şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Şampiyon kadromuzu güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye Basketbol Ligi takımlarından MKE Ankaragücü İkon Menkul'de forma giyen Mustafa Yiğit Ergün ile sözleşme imzaladık. Türkiye Bölgesel Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayıp, Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadelemize devam etmek istiyoruz" dedi. İmza törenine katılan EGO Spor Basketbol Takımı Genel Menajeri Yağmur Beşe ise Onursal Başkan Mansur Yavaş ve Kulüp Başkanı Zafer Tekbudak'a destekleri için teşekkür ederek, "Şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.
Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi'nde şampiyonluk elde eden Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Basketbol Takımı, güçlü kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi takımlarından MKE Ankaragücü İkon Menkul'de forma giyen 2.15 boyundaki pivot Mustafa Yiğit Ergün ile sözleşme imzalandı.

Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi'nde 16 maçta 15 galibiyet alarak Türkiye Bölgesel Ligi'ne yükselen ABB EGO Spor, şampiyon kadrosunu daha da güçlendirmek için transferde atağa geçti. Bu kapsamda, Türkiye Basketbol Ligi ekibi Ankaragücü İkon Menkul'un başarılı pivotu Mustafa Yiğit Ergün ile sözleşme imzalandı.

KADRO GÜÇLENİYOR

EGO Spor Kulübü Başkanı Zafer Tekbudak, Türkiye Bölgesel Ligi'nde şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Şampiyon kadromuzu güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye Basketbol Ligi takımlarından MKE Ankaragücü İkon Menkul'de forma giyen Mustafa Yiğit Ergün ile sözleşme imzaladık. Türkiye Bölgesel Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayıp, Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadelemize devam etmek istiyoruz" dedi.

İmza törenine katılan EGO Spor Basketbol Takımı Genel Menajeri Yağmur Beşe ise Onursal Başkan Mansur Yavaş ve Kulüp Başkanı Zafer Tekbudak'a destekleri için teşekkür ederek, "Şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.