Etimesgut Tesis İsimlerinde Atatürk Ve Türk Vurgusu

Yerel 08.11.2023 - 15:38, Güncelleme: 08.11.2023 - 15:38
 

Etimesgut Tesis İsimlerinde Atatürk Ve Türk Vurgusu

Etimesgut Belediyesi tesis isimlerindeki Atatürk, Cumhuriyet ve milli değer vurgusu dikkat çekiyor.
Etimesgut’ta Atatürk Ormanı, Atatürk Müzesi, Atatürk Emekliler Konağı, Atatürk Meydanı, Atatürk Stadyumu, 10 Kasım Ormanı isimleriyle tesis ve ormanlar yer alıyor. Gelecek nesillere milli ve manevi değerleri aktarmayı hedefleyen Etimesgut Belediyesi’nin 100. Yıl Cumhuriyet, Cumhuriyet, Hilal, Göktürk, Korkut Ata, Ahi Elvan, Alparslan Türkeş, Devlet Bahçeli, Ziya Gökalp, Bilge Kağan, İl Bilge Hatun, Halide Edip Adıvar, Kürşat isimlerini verdiği tesisleri de hizmet veriyor.100’ü aşkın parkta da şehitlerin isimleri verilerek aziz hatıraları yaşatılıyor.Hain darbe girişiminin unutturmamak için 15 Temmuz, Kızılay Merasim sokaktaki hain bombalı saldırıdaki şehitlerimiz için 17 Şubat isimleriyle de hatıra ormanları bulunuyor. GELECEĞE AKTARIYORUZ Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, tesisleri planlarken ve inşa ederken büyük hassasiyet gösterdiklerini belirterek, “İsimlendirme aşamasında da aynı özeni aynı hassasiyeti gösteriyoruz. Her bir tesisimizin ismi özenle seçilmiştir. Her bir isim ülkemizin gelişimine Türk milletinin birliğine beraberliğine katkı sağlamış, gelecek kuşakların da tanıması, unutmaması gerekli şahsiyetlerdir, değerlerdir. Tesis isimlerimiz de Atatürk vardır, Cumhuriyet vardır. Şehitlerimiz vardır. Tarihimize fikirleriyle yön vermiş şahsiyetler vardır. Yaşatmamız gereken manevi değerlerimiz vardır” dedi.
Etimesgut Belediyesi tesis isimlerindeki Atatürk, Cumhuriyet ve milli değer vurgusu dikkat çekiyor.

Etimesgut’ta türk " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ata türk Ormanı, türk " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ata türk Müzesi, türk " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ata türk Emekliler Konağı, türk " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ata türk Meydanı, türk " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ata türk Stadyumu, 10 Kasım Ormanı isimleriyle tesis ve ormanlar yer alıyor.

Gelecek nesillere milli ve manevi değerleri aktarmayı hedefleyen Etimesgut Belediyesi’nin 100. Yıl Cumhuriyet, Cumhuriyet, Hilal, Göktürk, Korkut Ata, Ahi Elvan, Alparslan Türkeş, Devlet Bahçeli, Ziya Gökalp, Bilge Kağan, İl Bilge Hatun, Halide Edip Adıvar, Kürşat isimlerini verdiği tesisleri de hizmet veriyor.100’ü aşkın parkta da şehitlerin isimleri verilerek aziz hatıraları yaşatılıyor.Hain darbe girişiminin unutturmamak için 15 Temmuz, Kızılay Merasim sokaktaki hain bombalı saldırıdaki şehitlerimiz için 17 Şubat isimleriyle de hatıra ormanları bulunuyor.

GELECEĞE AKTARIYORUZ
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, tesisleri planlarken ve inşa ederken büyük hassasiyet gösterdiklerini belirterek, “İsimlendirme aşamasında da aynı özeni aynı hassasiyeti gösteriyoruz. Her bir tesisimizin ismi özenle seçilmiştir. Her bir isim ülkemizin gelişimine Türk milletinin birliğine beraberliğine katkı sağlamış, gelecek kuşakların da tanıması, unutmaması gerekli şahsiyetlerdir, değerlerdir. Tesis isimlerimiz de türk " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ata türk vardır, Cumhuriyet vardır. Şehitlerimiz vardır. Tarihimize fikirleriyle yön vermiş şahsiyetler vardır. Yaşatmamız gereken manevi değerlerimiz vardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.