Etimesgut'ta Enver Demirel'e destek istifaları

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 01.03.2024 - 20:01, Güncelleme: 01.03.2024 - 20:01
 

Etimesgut'ta Enver Demirel'e destek istifaları

Etimesgut'ta İYİ Parti'den bir grup meclis üyesi ve teşkilat üyesi, Cumhur İttifakı adayı Enver Demirel'i desteklemek için istifa etme kararı aldı. Bu istifalar, AK Parti eski İlçe Başkanı Hilmi Özer'in aday gösterilmesine yönelik tepkilerin bir sonucu olarak geldi.
Etimesgut İYİ Parti teşkilatının, 31 Mart seçimleri öncesinde yaşanan gelişmeler ve aday belirleme sürecindeki tartışmalar sebebiyle toplu istifa kararı aldığı bildirildi. İstifa kararı, teşkilat mensupları tarafından düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu. Basın açıklamasında, İYİ Parti Etimesgut İlçe Teşkilatı'ndan bir grup üyenin istifası dile getirildi. Açıklamayı yapan Kerem Kaya, Enver Demirel'i destekleyeceklerini ve 31 Mart yerel seçimlerinde onu destekleyeceklerini belirtti. Ayrıca açıklamada, İYİ Parti'de liyakat döneminin sona erdiği ve teşkilatların öneminin göz ardı edildiği vurgulandı. İstifacılar, İYİ Parti'nin Etimesgut'ta liyakat ve teşkilat yapısına yeterince önem vermediğini ifade ederek bu kararı aldıklarını belirttiler. Bu istifaların ardından, istifa edenlerin Etimesgut'un gelişimine katkıda bulunmak ve halka hizmet etmek isteyen insanlar oldukları vurgulandı. İstifa edenler, Etimesgut'un kalkınması için çaba göstermeye devam edeceklerini ve bu kararlarının Etimesgut'a hizmet etmek için bir adım olduğunu dile getirdiler.
Etimesgut'ta İYİ Parti'den bir grup meclis üyesi ve teşkilat üyesi, Cumhur İttifakı adayı Enver Demirel'i desteklemek için istifa etme kararı aldı. Bu istifalar, AK Parti eski İlçe Başkanı Hilmi Özer'in aday gösterilmesine yönelik tepkilerin bir sonucu olarak geldi.

Etimesgut İYİ Parti teşkilatının, 31 Mart seçimleri öncesinde yaşanan gelişmeler ve aday belirleme sürecindeki tartışmalar sebebiyle toplu istifa kararı aldığı bildirildi. İstifa kararı, teşkilat mensupları tarafından düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

Basın açıklamasında, İYİ Parti Etimesgut İlçe Teşkilatı'ndan bir grup üyenin istifası dile getirildi. Açıklamayı yapan Kerem Kaya, Enver Demirel'i destekleyeceklerini ve 31 Mart yerel seçimlerinde onu destekleyeceklerini belirtti.

Ayrıca açıklamada, İYİ Parti'de liyakat döneminin sona erdiği ve teşkilatların öneminin göz ardı edildiği vurgulandı. İstifacılar, İYİ Parti'nin Etimesgut'ta liyakat ve teşkilat yapısına yeterince önem vermediğini ifade ederek bu kararı aldıklarını belirttiler.

Bu istifaların ardından, istifa edenlerin Etimesgut'un gelişimine katkıda bulunmak ve halka hizmet etmek isteyen insanlar oldukları vurgulandı. İstifa edenler, Etimesgut'un kalkınması için çaba göstermeye devam edeceklerini ve bu kararlarının Etimesgut'a hizmet etmek için bir adım olduğunu dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.