Gençlerbirliği’nden Başkan Yavaş’a ziyaret

Spor Sahnesi 10.08.2022 - 14:34, Güncelleme: 10.08.2022 - 14:34
 

Gençlerbirliği’nden Başkan Yavaş’a ziyaret

Gençlerbirliği Başkanı Talip Çankırı ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.
Gençlerbirliği Başkanı Talip Çankırı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ederek Gençlerbirliği forması takdim etti. Gerçekleştirilen ziyarette Gençlerbirliği Başkan Vekili Arif Ölmez ile Medya ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Emine Toprak da hazır bulundu. Gençlerbirliği yönetiminin gelecek için yapmış olduğu plan ve projeler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la paylaşılırken aynı zamanda 100 yıllık bir kulübe şehir olarak sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapıldı. Ziyaret sonunda Gençlerbirliği Başkanı Talip Çankırı ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a üzerinde adının ve soyadının yazılı olduğu Gençlerbirliği formasını takdim etti.
Gençlerbirliği Başkanı Talip Çankırı ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

Gençlerbirliği Başkanı Talip Çankırı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ederek Gençlerbirliği forması takdim etti. Gerçekleştirilen ziyarette Gençlerbirliği Başkan Vekili Arif Ölmez ile Medya ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Emine Toprak da hazır bulundu. Gençlerbirliği yönetiminin gelecek için yapmış olduğu plan ve projeler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la paylaşılırken aynı zamanda 100 yıllık bir kulübe şehir olarak sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapıldı.

Ziyaret sonunda Gençlerbirliği Başkanı Talip Çankırı ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a üzerinde adının ve soyadının yazılı olduğu Gençlerbirliği formasını takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.