Gölbaşı Belediyesi'nden öğrencilere servis imkânı

Ankara 11.09.2023 - 10:14, Güncelleme: 11.09.2023 - 10:14
 

Gölbaşı Belediyesi'nden öğrencilere servis imkânı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in, ulaşım sıkıntısı yaşayan öğrenciler için 2021 yılında başlattığı ücretsiz öğrenci servisi uygulaması yeni eğitim öğretim döneminde de devam ediyor.
Gölbaşı Belediyesi, öğrencilere ulaşım desteğinde bulunuyor ve bu sayede eğitim yolunda engeller kaldırılıyor. Öğrenciler merkezde belirlenen duraklardan alınıp okullarına bırakılıyor. Eğitime her alanda destek vermeye devam eden Başkan Ramazan Şimşek, öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi. “Eğitim Varsa Gelecek de Var” Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, gelen talebe göre sayının artabileceğini vurgulayarak “2021 yılında öğrencilerimizin okula giderken yaşadıkları sorunu ortadan kaldırmak için, öğrencilerimize bu kolaylığı sağlamaya başlamıştık. Belediyemize ait araçlarımızla ulaşım sıkıntısı yaşayan öğrencilerin ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. Ücretsiz servislerimiz öğrencilerimizi belirlenen noktalardan alıp okullarına, okullarından da alıp yine belirlenen merkezi noktalara bırakıyorlar. Eğitim varsa, gelecek de var. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, saygıdeğer öğretmenlerimize ve değerli velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyorum. Sosyal belediyecilik anlayışımızla eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek.” dedi. Servis Hatları ve Güzergâhları: *AHMET ALPER DİNÇER ANADOLU LİSESİ – MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ VE ORTAOKULU – ERDEM BEYAZIT ANADOLU LİSESİ GÜZERGÂHI Otobüs Saat: 8.00 Otobüs Saat: 8.05 1. Durak Baldudak Ortaokulu ( SEÇ Market Karşısı) 2. Durak Kaymakamlık 3. Durak Oğuz Kağan Usta Caddesi 4. Durak Şehir Parkı Karşısı 5. Durak Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Anadolu Lisesi 6. Durak Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi Okul Çıkışı: 15.30   **DR. ŞERAFETTİN TOMBULOĞLU ANADOLU LİSESİ – GEVHER NESİBE MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GÜZERGÂHI Saat: 07.45’te ( TEK OTOBÜS 3 RİNG ATACAK ) 1. Durak Gölbaşı Hasan Celal Güzel İlçe Halk Kütüphanesi 2. Durak Baldudak Ortaokulu 3. Durak Haymana Yolu 4. Durak Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi ve Gevher Nesibe Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Çıkışı: 15.40   ***MOGAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA OTELİ Saat: 8.45’te ( 2 OTOBÜS ) 1. Durak Gölbaşı Hasan Celal Güzel İlçe Halk Kütüphanesi 2. Durak Baldudak Ortaokulu 3. Durak Haymana Yolu 4. Durak Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Okul Çıkışı: 16.30
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in, ulaşım sıkıntısı yaşayan öğrenciler için 2021 yılında başlattığı ücretsiz öğrenci servisi uygulaması yeni eğitim öğretim döneminde de devam ediyor.

Gölbaşı Belediyesi, öğrencilere ulaşım desteğinde bulunuyor ve bu sayede eğitim yolunda engeller kaldırılıyor. Öğrenciler merkezde belirlenen duraklardan alınıp okullarına bırakılıyor. Eğitime her alanda destek vermeye devam eden Başkan Ramazan Şimşek, öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

“Eğitim Varsa Gelecek de Var”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, gelen talebe göre sayının artabileceğini vurgulayarak “2021 yılında öğrencilerimizin okula giderken yaşadıkları sorunu ortadan kaldırmak için, öğrencilerimize bu kolaylığı sağlamaya başlamıştık. Belediyemize ait araçlarımızla ulaşım sıkıntısı yaşayan öğrencilerin ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. Ücretsiz servislerimiz öğrencilerimizi belirlenen noktalardan alıp okullarına, okullarından da alıp yine belirlenen merkezi noktalara bırakıyorlar. Eğitim varsa, gelecek de var. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, saygıdeğer öğretmenlerimize ve değerli velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyorum. Sosyal belediyecilik anlayışımızla eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek.” dedi.

Servis Hatları ve Güzergâhları:

*AHMET ALPER DİNÇER ANADOLU LİSESİ – MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ VE ORTAOKULU – ERDEM BEYAZIT ANADOLU LİSESİ GÜZERGÂHI

  1. Otobüs Saat: 8.00
  2. Otobüs Saat: 8.05

1. Durak Baldudak Ortaokulu ( SEÇ Market Karşısı)

2. Durak Kaymakamlık

3. Durak Oğuz Kağan Usta Caddesi

4. Durak Şehir Parkı Karşısı

5. Durak Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Anadolu Lisesi

6. Durak Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi

Okul Çıkışı: 15.30

 

**DR. ŞERAFETTİN TOMBULOĞLU ANADOLU LİSESİ – GEVHER NESİBE MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GÜZERGÂHI

Saat: 07.45’te ( TEK OTOBÜS 3 RİNG ATACAK )

1. Durak Gölbaşı Hasan Celal Güzel İlçe Halk Kütüphanesi

2. Durak Baldudak Ortaokulu

3. Durak Haymana Yolu

4. Durak Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi ve Gevher Nesibe Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul Çıkışı: 15.40

 

***MOGAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA OTELİ

Saat: 8.45’te ( 2 OTOBÜS )

1. Durak Gölbaşı Hasan Celal Güzel İlçe Halk Kütüphanesi

2. Durak Baldudak Ortaokulu

3. Durak Haymana Yolu

4. Durak Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli

Okul Çıkışı: 16.30

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.