Gölbaşı'nın öğrencileri Ata'nın huzurunda

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 17.01.2024 - 20:34, Güncelleme: 17.01.2024 - 20:34
 

Gölbaşı'nın öğrencileri Ata'nın huzurunda

Gölbaşı Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik kapsamında, Karagedik Mahallesi'nde eğitim gören ilkokul öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret etti.
Gölbaşı Belediyesi, kültür ve sosyal etkinlik gezilerine ara vermeden devam ediyor. Karagedik Mahallesi'ndeki okulların öğrencileri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Aslanlı Yol'dan yürüyerek tören alanına ulaşan öğrenciler, Atatürk'ün mozolesini ziyaret ederek saygı duruşunda bulundular. Öğrenciler, daha sonra Atatürk'ün kişisel eşyalarının sergilendiği Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi'ni gezdiler. Anıtkabir görevlileri tarafından bilgilendirilen öğrenciler, kitaplardan öğrendiklerinden daha fazla bilgi edinme fırsatı buldular. BAŞKAN RAMAZAN ŞİMŞEK'E TEŞEKKÜR ETTİLER Anıtkabir'i ilk defa gören öğrenciler büyük bir heyecan yaşarken, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Geziye, Karagedik Ercan Muhtarı Recep Sümer ve Karagedik Aydın Muhtarı Fevzi Yüksek de katıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet'i bizlere emanet etti. Cumhuriyet'i savunmak hepimizin görevi. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet'in kurucusu olan atamızla bağını güçlü tutmalıyız. Bugün birçoğu Anıtkabir'i ilk defa gören çocuklarımızı atamızın huzuruna getirmenin mutluluğunu yaşadık. Türkiye'nin hangi bölgesinde yaşarsa yaşasın çocuklarımızın eşit haklara, eşit koşullara sahip olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Gölbaşı Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik kapsamında, Karagedik Mahallesi'nde eğitim gören ilkokul öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret etti.

Gölbaşı Belediyesi, kültür ve sosyal etkinlik gezilerine ara vermeden devam ediyor. Karagedik Mahallesi'ndeki okulların öğrencileri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Aslanlı Yol'dan yürüyerek tören alanına ulaşan öğrenciler, Atatürk'ün mozolesini ziyaret ederek saygı duruşunda bulundular.

Öğrenciler, daha sonra Atatürk'ün kişisel eşyalarının sergilendiği Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi'ni gezdiler. Anıtkabir görevlileri tarafından bilgilendirilen öğrenciler, kitaplardan öğrendiklerinden daha fazla bilgi edinme fırsatı buldular.

BAŞKAN RAMAZAN ŞİMŞEK'E TEŞEKKÜR ETTİLER

Anıtkabir'i ilk defa gören öğrenciler büyük bir heyecan yaşarken, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Geziye, Karagedik Ercan Muhtarı Recep Sümer ve Karagedik Aydın Muhtarı Fevzi Yüksek de katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet'i bizlere emanet etti. Cumhuriyet'i savunmak hepimizin görevi. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet'in kurucusu olan atamızla bağını güçlü tutmalıyız. Bugün birçoğu Anıtkabir'i ilk defa gören çocuklarımızı atamızın huzuruna getirmenin mutluluğunu yaşadık. Türkiye'nin hangi bölgesinde yaşarsa yaşasın çocuklarımızın eşit haklara, eşit koşullara sahip olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.