Gözde Diker: Fırsatlar eşitse potansiyeller sonsuzdur

Ekonomi 09.09.2023 - 11:01, Güncelleme: 09.09.2023 - 11:01
 

Gözde Diker: Fırsatlar eşitse potansiyeller sonsuzdur

Dursun ERKILIÇ / Girişimci İş Kadınları Derneği ANGİKAD, Başkan Gözde Diker öncülüğünde başarılı proje ve çalışmalara imza atmayı sürdürüyor.
Mutlaka Devrim Erol, Renan Ceylan, Yeşim Belli dönemlerinde de çok değerli işler yapıldı ama yakından takip ettiğim Aysu Yavuz ve Hande Öztürk’ün başkanlıkları sırasında da kadın girişimciler adına dikkat çeken, ses getiren faaliyetlerde bulunuldu. ‘100. YILDA 100 ÖNERİ’ İÇİN TANITIM Gözde Diker’in Başkanlığı da takdire şayan çalışmalara sahne oluyor. “Cumhuriyet’in 100. Yılında Kadın Girişimciler İçin 100 Öneri” projesi bunun en son ve en somut kanıtıdır… ANGİKAD’ın, Cumhuriyet’in 100. Yılında böylesine önemli bir etkinliğe imza atması, Türk kadınına olan güvenini her ortamda dile getiren Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhunu da şad etti. Projeyi tanıtmak amacıyla bir program düzenlendi. Programa Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç ile ATO Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da katılarak iş dünyamızın cumhuriyet kadınlarını yalnız bırakmadı. EV SAHİBİ GÖZDE DİKER: KADIN GİRİŞİMCİLER DESTEKLENMELİ ANGİKAD Başkanı Gözde Diker’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte ASO Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Özbozkurt ve Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkan Yardımcısı Ceren Anadol ile çok sayıda kadın girişimci katıldı. Programda, “Kadınlar üretimin parlayan yıldızı” söylemi dikkat çekiciydi. ANGİKAD Başkanı Gözde Diker, programda yaptığı konuşmada, toplumsal cinsiyet eşitliğine dayalı, fırsat eşitliğinin temel alındığı bir iş dünyası ve toplum inşa etmek için çalıştıklarını belirtti. En büyük hedeflerinin, kanunlarla kadın girişimcilerin kalıcı olarak desteklenmesi olduğunu söyleyen Gözde Diker, “Fırsatlar eşitse potansiyeller sonsuzdur diyerek üretken, adil, ileriye dönük, potansiyeli yüksek, hakların eşit olduğu bir Türkiye için 'Çalışmaya devam ediyoruz ve biz de varız' diyoruz” değerlendirmesinde bulundu. PROGRAMDA YAPILAN DİĞER KONUŞMALAR İÇİN:  https://www.ankhaber.com/ankarada-girisimcilere-mesaj-kadinlar-uretimin-parlayan-yildizi-27450-haberi
Dursun ERKILIÇ / Girişimci İş Kadınları Derneği ANGİKAD, Başkan Gözde Diker öncülüğünde başarılı proje ve çalışmalara imza atmayı sürdürüyor.

Mutlaka Devrim Erol, Renan Ceylan, Yeşim Belli dönemlerinde de çok değerli işler yapıldı ama yakından takip ettiğim Aysu Yavuz ve Hande Öztürk’ün başkanlıkları sırasında da kadın girişimciler adına dikkat çeken, ses getiren faaliyetlerde bulunuldu.

‘100. YILDA 100 ÖNERİ’ İÇİN TANITIM

Gözde Diker’in Başkanlığı da takdire şayan çalışmalara sahne oluyor. “Cumhuriyet’in 100. Yılında Kadın Girişimciler İçin 100 Öneri” projesi bunun en son ve en somut kanıtıdır…

ANGİKAD’ın, Cumhuriyet’in 100. Yılında böylesine önemli bir etkinliğe imza atması, Türk kadınına olan güvenini her ortamda dile getiren Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhunu da şad etti.

Projeyi tanıtmak amacıyla bir program düzenlendi. Programa Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç ile ATO Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da katılarak iş dünyamızın cumhuriyet kadınlarını yalnız bırakmadı.

EV SAHİBİ GÖZDE DİKER: KADIN GİRİŞİMCİLER DESTEKLENMELİ

ANGİKAD Başkanı Gözde Diker’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte ASO Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Özbozkurt ve Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkan Yardımcısı Ceren Anadol ile çok sayıda kadın girişimci katıldı. Programda, “Kadınlar üretimin parlayan yıldızı” söylemi dikkat çekiciydi.

ANGİKAD Başkanı Gözde Diker, programda yaptığı konuşmada, toplumsal cinsiyet eşitliğine dayalı, fırsat eşitliğinin temel alındığı bir iş dünyası ve toplum inşa etmek için çalıştıklarını belirtti. En büyük hedeflerinin, kanunlarla kadın girişimcilerin kalıcı olarak desteklenmesi olduğunu söyleyen Gözde Diker, “Fırsatlar eşitse potansiyeller sonsuzdur diyerek üretken, adil, ileriye dönük, potansiyeli yüksek, hakların eşit olduğu bir Türkiye için 'Çalışmaya devam ediyoruz ve biz de varız' diyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

PROGRAMDA YAPILAN DİĞER KONUŞMALAR İÇİN:  https://www.ankhaber.com/ankarada-girisimcilere-mesaj-kadinlar-uretimin-parlayan-yildizi-27450-haberi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.