Gürsel Baran: İstikbalimizin teminatının sürdürülebilir ekonomik başarılarla mümkün olacağını biliyoruz

Ekonomi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 29.08.2024 - 11:53, Güncelleme: 29.08.2024 - 11:53
 

Gürsel Baran: İstikbalimizin teminatının sürdürülebilir ekonomik başarılarla mümkün olacağını biliyoruz

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, "İş dünyası olarak istiklal mücadelemizdeki savunmayı bugün ihracatla üretimle, istihdamla, bilimle, teknolojiyle veriyoruz. İstiklal ve istikbalimizin teminatının sürdürülebilir ekonomik başarılarla mümkün olacağını biliyoruz" ifadelerini kullandı.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin bağımsız yaşama kararlılığının en güçlü tezahürü olduğunu belirterek, “Tarihimizin dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin ekonomik başarılarıyla daha güçlü ve müreffeh kılacağı Türkiye Cumhuriyeti devletinin temellerini oluşturmuştur. İş dünyası olarak, istiklal mücadelemizdeki savunmayı bugün ihracatla üretimle, istihdamla, bilimle, teknolojiyle veriyoruz. İstiklal ve istikbalimizin teminatının sürdürülebilir ekonomik başarılarla mümkün olacağını biliyoruz” dedi. ATO Başkanı Gürsel Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla bir mesaj yayımladı. Cumhuriyet'in banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin bağımsız yaşama kararlılığının en güçlü tezahürü olduğunu belirterek, bu zaferin şuurunun nesilden nesile aktarılarak, yaşatılması gerektiğini ifade etti. İlerlemenin, uygarlığın ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmanın ancak ekonomide sağlanacak başarılarla mümkün olacağını kaydeden Baran, mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos, istiklali ve istikbali için kahramanlık destanı yazan Türk milletinin miladıdır. Zaferin, ancak inanmakla birlik içinde kenetlenmekle mümkün olacağının dünyaya ispatıdır. Tarihimiz için bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin ekonomik başarılarıyla daha güçlü ve müreffeh kılacağı Türkiye Cumhuriyeti devletinin temellerini oluşturmuştur. İş dünyası olarak istiklal mücadelemizdeki savunmayı bugün ihracatla üretimle, istihdamla, bilimle, teknolojiyle veriyoruz. İstiklal ve istikbalimizin teminatının sürdürülebilir ekonomik başarılarla mümkün olacağını biliyoruz. Cumhuriyetimizin Başkentinin Ticaret Odası olarak, bu bilinç içinde şehrimizi ve ülkemizi üretimde, ticarette, ihracatta ve istihdamda geliştirmek için gayret gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu Zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”
Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, "İş dünyası olarak istiklal mücadelemizdeki savunmayı bugün ihracatla üretimle, istihdamla, bilimle, teknolojiyle veriyoruz. İstiklal ve istikbalimizin teminatının sürdürülebilir ekonomik başarılarla mümkün olacağını biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin bağımsız yaşama kararlılığının en güçlü tezahürü olduğunu belirterek, “Tarihimizin dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin ekonomik başarılarıyla daha güçlü ve müreffeh kılacağı Türkiye Cumhuriyeti devletinin temellerini oluşturmuştur. İş dünyası olarak, istiklal mücadelemizdeki savunmayı bugün ihracatla üretimle, istihdamla, bilimle, teknolojiyle veriyoruz. İstiklal ve istikbalimizin teminatının sürdürülebilir ekonomik başarılarla mümkün olacağını biliyoruz” dedi.

ATO Başkanı Gürsel Baran30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla bir mesaj yayımladı. Cumhuriyet'in banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin bağımsız yaşama kararlılığının en güçlü tezahürü olduğunu belirterek, bu zaferin şuurunun nesilden nesile aktarılarak, yaşatılması gerektiğini ifade etti. İlerlemenin, uygarlığın ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmanın ancak ekonomide sağlanacak başarılarla mümkün olacağını kaydeden Baran, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“30 Ağustos, istiklali ve istikbali için kahramanlık destanı yazan Türk milletinin miladıdır. Zaferin, ancak inanmakla birlik içinde kenetlenmekle mümkün olacağının dünyaya ispatıdır. Tarihimiz için bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin ekonomik başarılarıyla daha güçlü ve müreffeh kılacağı Türkiye Cumhuriyeti devletinin temellerini oluşturmuştur. İş dünyası olarak istiklal mücadelemizdeki savunmayı bugün ihracatla üretimle, istihdamla, bilimle, teknolojiyle veriyoruz. İstiklal ve istikbalimizin teminatının sürdürülebilir ekonomik başarılarla mümkün olacağını biliyoruz. Cumhuriyetimizin Başkentinin Ticaret Odası olarak, bu bilinç içinde şehrimizi ve ülkemizi üretimde, ticarette, ihracatta ve istihdamda geliştirmek için gayret gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu Zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.