Halil İbrahim Yılmaz: 30 Ağustos, Türk ulusunun en şanlı büyük zaferidir

Sağlık (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 29.08.2024 - 13:34, Güncelleme: 29.08.2024 - 13:34
 

Halil İbrahim Yılmaz: 30 Ağustos, Türk ulusunun en şanlı büyük zaferidir

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, "Türk Milleti’ni yeniden dirilten İstiklal Mücadelesi göstermiştir ki, bağımsızlık Türk Milleti’nin yaşama sebebidir" ifadelerini kullanarak, "Esareti değil, cesareti seçtik!" dedi...
Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı için bir mesaj yayımladı. AKK Başkanı Yılmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Esareti değil, cesareti seçtik! 30 Ağustos, Türk ulusunun en şanlı büyük zaferidir... Büyük bir adanmışlık ve vatan sevgisi ile amansız bir mücadele vererek Türk Milleti’ni yeniden dirilten İstiklal Mücadelesi göstermiştir ki, bağımsızlık Türk Milleti’nin yaşama sebebidir. 26 Ağustos sabahı Kocatepe'den başlayıp 30 Ağustos'ta ulaşılan Zafer, esareti değil cesareti seçerek, işgale karşı mücadele edilen bir büyük zafer, eşsiz bir bağımsızlık mücadelesidir. Toprağın rengini ruhuyla boyamayı şeref sayan Türk Milleti için 30 Ağustos, gayretin, iradenin, zaferin ve bağımsızlığın adıdır. Ağustos ayı, tarihi yürüyüşümüzün son durağı olan ebedi yurdumuz Anadolu’yu, yeniden yurt yaptığımız aydır. Bugünün idraki içinde, tarihi sicilimize ve seciyemize yakışan bir duruşla geleceğin Başkentini inşa etmenin gayretini gösteriyoruz. Zafer Haftası olarak kutladığımız bu haftada başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere geçmişten günümüze tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve tazimle anıyorum. Şimdi de kentlerimizi korumak, yaşanılır kılmak için cesaretle kararlar almalıyız. Vatanı kurtardık ama yaşatmak ve nefes aldırmak için de, birilerinin esaretiyle değil bağımsızlık ateşinin bıraktığı cesaretle, bilimsel, akılcı ve ilkeli adımlar atmalıyız."
AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, "Türk Milleti’ni yeniden dirilten İstiklal Mücadelesi göstermiştir ki, bağımsızlık Türk Milleti’nin yaşama sebebidir" ifadelerini kullanarak, "Esareti değil, cesareti seçtik!" dedi...

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı için bir mesaj yayımladı.

AKK Başkanı Yılmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Esareti değil, cesareti seçtik!

30 Ağustos, Türk ulusunun en şanlı büyük zaferidir...

Büyük bir adanmışlık ve vatan sevgisi ile amansız bir mücadele vererek Türk Milleti’ni yeniden dirilten İstiklal Mücadelesi göstermiştir ki, bağımsızlık Türk Milleti’nin yaşama sebebidir.

26 Ağustos sabahı Kocatepe'den başlayıp 30 Ağustos'ta ulaşılan Zafer, esareti değil cesareti seçerek, işgale karşı mücadele edilen bir büyük zafer, eşsiz bir bağımsızlık mücadelesidir.

Toprağın rengini ruhuyla boyamayı şeref sayan Türk Milleti için 30 Ağustos, gayretin, iradenin, zaferin ve bağımsızlığın adıdır. Ağustos ayı, tarihi yürüyüşümüzün son durağı olan ebedi yurdumuz Anadolu’yu, yeniden yurt yaptığımız aydır. Bugünün idraki içinde, tarihi sicilimize ve seciyemize yakışan bir duruşla geleceğin Başkentini inşa etmenin gayretini gösteriyoruz. Zafer Haftası olarak kutladığımız bu haftada başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere geçmişten günümüze tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve tazimle anıyorum.

Şimdi de kentlerimizi korumak, yaşanılır kılmak için cesaretle kararlar almalıyız. Vatanı kurtardık ama yaşatmak ve nefes aldırmak için de, birilerinin esaretiyle değil bağımsızlık ateşinin bıraktığı cesaretle, bilimsel, akılcı ve ilkeli adımlar atmalıyız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.