Halil İbrahim Yılmaz: Ankara Kent Konseyi farklı renkleri aynı kalpte buluşturuyor

Ankara (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 13.08.2024 - 19:42, Güncelleme: 13.08.2024 - 19:42
 

Halil İbrahim Yılmaz: Ankara Kent Konseyi farklı renkleri aynı kalpte buluşturuyor

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na, "Ankara Kent Konseyi farklı renkleri aynı kalpte buluşturuyor" dedi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ankara Kent Konseyi farklı renkleri aynı kalpte buluşturuyor. Buradaki herkes Ankara’yı seviyor. Parti kimliğinin olmadığı kent kimliğinin önemsendiği AKK yeşil bir bölge. İlçenizde kurulacak Kent Konseyi ile çalışma gruplarımızın gönüllü olarak ortak projeler hazırlamasını isteriz” dedi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ise “Halil İbrahim Yılmaz Başkanın olduğu yerde hareket vardır, hareketin olduğu yerde de bereket olur... Ankara Kent Konseyi’nin başarılı olmama gibi bir şansı yoktu. Ankara Kent Konseyi’nin ne kadar önemli olduğunu sadece Ankara’ya değil Türkiye’ye de gösterdiniz. Buradaki tecrübenin hem Ankara’ya hem de ilçelere katkı sunacağına inanıyoruz. Ortak projeler yaparak örnek işler yapmayı biz de isteriz. Sizlerin öncülüğünde Gölbaşı Kent Konseyi’ni oluşturacağız. Ankara’ya olduğu kadar ilçelere de katkınız olacağına hiç şüphemiz yok. Burada gençlik enerjisi ile tecrübenin oluşturduğu güzel havayı çok önemsiyoruz. Sevgi Çiçeği başta olmak üzere Gölbaşı’nın da önemli bir mazisi var. Geçmişte bize bırakılan vatanı gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Ziyarete Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kara ile Tahsin Polat, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Dekan Prof. Dr. Nadire Şule Atılgan, Doç. Dr. Fatih Kürtçü, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Salim Aktuğ, Fakülte Sekreteri Seyhan Cenk, AKK Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa, AKK Yürütme Kurulu Üyeleri Ömer Şan, Abdullah Çavuş, Ömer Sarıoğlu, Hicran Kaya, Naz Öztürk, Züleyha Özcan, Murat Akyüz, Kirami Yıldırım, Erhan Burak Aydın, Mehmet Çetin, Efe Bezci ve Orhan Kemal Erkılıç katıldı. (Kaynak: BHA)
Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na, "Ankara Kent Konseyi farklı renkleri aynı kalpte buluşturuyor" dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Ankara Kent Konseyi farklı renkleri aynı kalpte buluşturuyor. Buradaki herkes Ankara’yı seviyor. Parti kimliğinin olmadığı kent kimliğinin önemsendiği AKK yeşil bir bölge. İlçenizde kurulacak Kent Konseyi ile çalışma gruplarımızın gönüllü olarak ortak projeler hazırlamasını isteriz” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ise “ Halil İbrahim Yılmaz Başkanın olduğu yerde hareket vardır, hareketin olduğu yerde de bereket olur... Ankara Kent Konseyi’nin başarılı olmama gibi bir şansı yoktu. Ankara Kent Konseyi’nin ne kadar önemli olduğunu sadece Ankara’ya değil Türkiye’ye de gösterdiniz. Buradaki tecrübenin hem Ankara’ya hem de ilçelere katkı sunacağına inanıyoruz. Ortak projeler yaparak örnek işler yapmayı biz de isteriz. Sizlerin öncülüğünde Gölbaşı Kent Konseyi’ni oluşturacağız. Ankara’ya olduğu kadar ilçelere de katkınız olacağına hiç şüphemiz yok. Burada gençlik enerjisi ile tecrübenin oluşturduğu güzel havayı çok önemsiyoruz. Sevgi Çiçeği başta olmak üzere Gölbaşı’nın da önemli bir mazisi var. Geçmişte bize bırakılan vatanı gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Ziyarete Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kara ile Tahsin Polat, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Dekan Prof. Dr. Nadire Şule Atılgan, Doç. Dr. Fatih Kürtçü, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Salim Aktuğ, Fakülte Sekreteri Seyhan Cenk, AKK Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa, AKK Yürütme Kurulu Üyeleri Ömer Şan, Abdullah Çavuş, Ömer Sarıoğlu, Hicran Kaya, Naz Öztürk, Züleyha Özcan, Murat Akyüz, Kirami Yıldırım, Erhan Burak Aydın, Mehmet Çetin, Efe Bezci ve Orhan Kemal Erkılıç katıldı. (Kaynak: BHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.