Halil İbrahim Yılmaz: Kadın girişimcilerin başarısı sevindirici

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 07.03.2024 - 12:53, Güncelleme: 07.03.2024 - 12:53
 

Halil İbrahim Yılmaz: Kadın girişimcilerin başarısı sevindirici

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha fazla yer alması için çaba gösterdiklerini söyledi...
ANKİGAD'ın "Girişimcilik Yolu Dönüşüm: Kadın Girişimcilerle Yeniden Başla" projesinin tanıtım toplantısına katılan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, kadın girişimcilerin iş dünyasında daha güçlü bir konuma gelmesi gerektiğini vurgulayarak, "Ankara Kent Konseyi olarak, kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha fazla yer alması için çaba göstermeye devam edeceğiz" dedi. Toplantıda konuşan Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ANKİGAD'ın kadın girişimciliğini destekleyen ve etkili projelere imza atan önemli bir vakıf olduğunu belirtti. Kadın girişimciliğinin sadece ekonomik değil, aynı zamanda toplumsal ve hukuki adalet alanlarında da çağdaş çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. Yılmaz, kadın girişimcilerin iş dünyasındaki başarılarının umut verici olduğunu ve Türkiye'nin girişimcilik ekosisteminin güçlendirilerek kadın girişimcilere yönelik destek programlarının genişletilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, kadın girişimciliğini artırmak için mentorluk programları düzenlenmesi ve iş dünyasındaki bağlantıların genişletilmesi gibi adımların atılması gerektiğini vurguladı. Yılmaz, kadın girişimcilerin iş dünyasındaki başarılarını desteklemek ve onları cesaretlendirmek amacıyla etkinlikler düzenlenmesi gerektiğini ifade ederek, ANGİKAD'a teşekkür etti ve kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha fazla yer alması için Ankara Kent Konseyi olarak çaba göstermeye devam edeceklerini belirtti.
Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha fazla yer alması için çaba gösterdiklerini söyledi...

ANKİGAD'ın "Girişimcilik Yolu Dönüşüm: Kadın Girişimcilerle Yeniden Başla" projesinin tanıtım toplantısına katılan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, kadın girişimcilerin iş dünyasında daha güçlü bir konuma gelmesi gerektiğini vurgulayarak, "Ankara Kent Konseyi olarak, kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha fazla yer alması için çaba göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Toplantıda konuşan Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ANKİGAD'ın kadın girişimciliğini destekleyen ve etkili projelere imza atan önemli bir vakıf olduğunu belirtti. Kadın girişimciliğinin sadece ekonomik değil, aynı zamanda toplumsal ve hukuki adalet alanlarında da çağdaş çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi.

Yılmaz, kadın girişimcilerin iş dünyasındaki başarılarının umut verici olduğunu ve Türkiye'nin girişimcilik ekosisteminin güçlendirilerek kadın girişimcilere yönelik destek programlarının genişletilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, kadın girişimciliğini artırmak için mentorluk programları düzenlenmesi ve iş dünyasındaki bağlantıların genişletilmesi gibi adımların atılması gerektiğini vurguladı.

Yılmaz, kadın girişimcilerin iş dünyasındaki başarılarını desteklemek ve onları cesaretlendirmek amacıyla etkinlikler düzenlenmesi gerektiğini ifade ederek, ANGİKAD'a teşekkür etti ve kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha fazla yer alması için Ankara Kent Konseyi olarak çaba göstermeye devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.