Halil İbrahim Yılmaz'dan eğitim birliği vurgusu

Ankara (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 08.09.2024 - 23:04, Güncelleme: 08.09.2024 - 23:04
 

Halil İbrahim Yılmaz'dan eğitim birliği vurgusu

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 2024-2025 eğitim-öğretim yılıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Eğitim birliği ve fırsat eşitliği, aklın ve bilimin ışığında yükselen nesiller yetiştirmenin vazgeçilmezidir” ifadelerini kullandı.
Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 2024-2025 eğitim-öğretim yılıyla ilgili yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Eğitim ve öğretim, ulusların varlığı ve geleceği için en önemli hayati unsurlarından biridir. Eğitim birliği ve fırsat eşitliği, aklın ve bilimin ışığında yükselen nesiller yetiştirmenin vazgeçilmezidir. Ülkemizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi: ‘Eğitim, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder.’ Geleceğin güvencesi olan sağlam temellere dayalı yerli ve milli eğitimin tek güvencesi de öğretmenlerdir. Bu itibarla Ankara’mızda bulunan 3 bin 472 okulda 1 milyon 95 bin öğrenci ve 78 bin 289 öğretmen ile ülkemiz genelinde, 74 bin okul ve 750 bin derslikte, 20 milyona yakın öğrenci ile 1 milyon 200 bin öğretmenin ders başı yapacağı 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm eğitim camiamıza, başta öğretmenlerimiz olmak üzere, öğrenci ve velilerimize başarılar getirmesini diliyoruz.”
Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 2024-2025 eğitim-öğretim yılıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Eğitim birliği ve fırsat eşitliği, aklın ve bilimin ışığında yükselen nesiller yetiştirmenin vazgeçilmezidir” ifadelerini kullandı.

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 2024-2025 eğitim-öğretim yılıyla ilgili yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Eğitim ve öğretim, ulusların varlığı ve geleceği için en önemli hayati unsurlarından biridir.

Eğitim birliği ve fırsat eşitliği, aklın ve bilimin ışığında yükselen nesiller yetiştirmenin vazgeçilmezidir.

Ülkemizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi: ‘Eğitim, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder.’

Geleceğin güvencesi olan sağlam temellere dayalı yerli ve milli eğitimin tek güvencesi de öğretmenlerdir.

Bu itibarla Ankara’mızda bulunan 3 bin 472 okulda 1 milyon 95 bin öğrenci ve 78 bin 289 öğretmen ile ülkemiz genelinde, 74 bin okul ve 750 bin derslikte, 20 milyona yakın öğrenci ile 1 milyon 200 bin öğretmenin ders başı yapacağı 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm eğitim camiamıza, başta öğretmenlerimiz olmak üzere, öğrenci ve velilerimize başarılar getirmesini diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.