Halkbank 'Dörtlü Final' için parkeye çıkıyor

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.02.2024 - 10:32, Güncelleme: 12.02.2024 - 10:32
 

Halkbank 'Dörtlü Final' için parkeye çıkıyor

Halkbank, Erkekler Kupa Voley çeyrek final mücadelesinde Alanya Belediyespor ile karşılacak. Kazanan takım 'Dörtlü Final'e adını yazdıracak...
2023-2024 AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley çeyrek final müsabakaları 13 Şubat 2024 Salı günü gerçekleşecek. Lig lideri Halkbank, Brand Group Alanya Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TVF Z.B. Voleybol Salonu'nda saat 13:00’te başlayacak. Tek maç üzerinden oynanacak müsabakaların ardından galip gelen 4 takım Dörtlü Finale yükselecek. Diğer çeyrek final eşleşmeleri ise şöyle: Arkas Spor-Galatasaray Ziraat Bankkart-Spor Toto Fenerbahçe-Akkuş Belediye Halkbank Takım Kaptanı Nimir Abdelaziz, Türkiye Kupası'nda da iddialı olduklarını belirtti. Maç öncesi yaptığı açıklamada Kaptan Abdelaziz, “Önümüzde üç farklı kulvar var ve her birinde ilerlemek istiyoruz. Rakibimiz önemli bir takım ve sonuçlarla kendini kanıtladı. Sahada elimizden geleni yaparak dörtlü finale yükselmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Halkbank, Erkekler Kupa Voley çeyrek final mücadelesinde Alanya Belediyespor ile karşılacak. Kazanan takım 'Dörtlü Final'e adını yazdıracak...

2023-2024 AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley çeyrek final müsabakaları 13 Şubat 2024 Salı günü gerçekleşecek. Lig lideri Halkbank, Brand Group Alanya Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TVF Z.B. Voleybol Salonu'nda saat 13:00’te başlayacak. Tek maç üzerinden oynanacak müsabakaların ardından galip gelen 4 takım Dörtlü Finale yükselecek.

Diğer çeyrek final eşleşmeleri ise şöyle:

  • Arkas Spor-Galatasaray
  • Ziraat Bankkart-Spor Toto
  • Fenerbahçe-Akkuş Belediye

Halkbank Takım Kaptanı Nimir Abdelaziz, Türkiye Kupası'nda da iddialı olduklarını belirtti. Maç öncesi yaptığı açıklamada Kaptan Abdelaziz, “Önümüzde üç farklı kulvar var ve her birinde ilerlemek istiyoruz. Rakibimiz önemli bir takım ve sonuçlarla kendini kanıtladı. Sahada elimizden geleni yaparak dörtlü finale yükselmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.