Halkbank Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan rakibini ağırlayacak

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 19.02.2024 - 11:56, Güncelleme: 19.02.2024 - 11:56
 

Halkbank Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan rakibini ağırlayacak

CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Halkbank ve İtalya'nın Cucine Lube CIVITANOVA takımları arasında çeyrek final ilk maçı Ankara'da oynanacak.
Maç, 21 Şubat Çarşamba günü TVF Z.B. Voleybol Salonu'nda saat 18:00'de başlayacak. Karşılaşmanın hakemleri ise Bulgaristan Voleybol Federasyonu'ndan Dobromir Dobrev ve Macaristan Voleybol Federasyonu'ndan Peter Szabo olacak. Bu maçın ilginç bir detayı da Türkiye Voleybol Milli Takımı'nın da bir parçası olan Adis ve Mirza Lagumdzija kardeşlerin ilk kez bu seviyede rakip olmaları. Adis Lube takımında, Mirza ise Halkbank formasıyla mücadele edecek. Kardeşlerden Adis, bu durumdan gurur duyduğunu ancak maç için iddialı olduklarını belirtirken, Mirza ise ağabeyini üzeceği için şimdiden üzgün olduğunu ifade etti. Halkbank, lig yarışında lider durumda ve Kupa Voley'de dörtlü finale kalmış durumda. Hazırlıklarına ara vermeden başlayan Halkbank ekibinde maç öncesinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Milli smaçör Mirza Lagumdzija, maç öncesinde İtalya'nın güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Lube, çok güçlü bir takım. Ağabeyim dahil çok önemli oyuncuları var. Elbette biz de çok önemli oyunculara sahibiz. Taraftarımızın ve camiamızın desteği ile iyi bir skor alıp İtalya'da turu geçmek istiyoruz. Hedefimiz önce yarı final sonra final" şeklinde konuştu.
CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Halkbank ve İtalya'nın Cucine Lube CIVITANOVA takımları arasında çeyrek final ilk maçı Ankara'da oynanacak.

Maç, 21 Şubat Çarşamba günü TVF Z.B. Voleybol Salonu'nda saat 18:00'de başlayacak. Karşılaşmanın hakemleri ise Bulgaristan Voleybol Federasyonu'ndan Dobromir Dobrev ve Macaristan Voleybol Federasyonu'ndan Peter Szabo olacak.

Bu maçın ilginç bir detayı da Türkiye Voleybol Milli Takımı'nın da bir parçası olan Adis ve Mirza Lagumdzija kardeşlerin ilk kez bu seviyede rakip olmaları. Adis Lube takımında, Mirza ise Halkbank formasıyla mücadele edecek.

Kardeşlerden Adis, bu durumdan gurur duyduğunu ancak maç için iddialı olduklarını belirtirken, Mirza ise ağabeyini üzeceği için şimdiden üzgün olduğunu ifade etti.

Halkbank, lig yarışında lider durumda ve Kupa Voley'de dörtlü finale kalmış durumda. Hazırlıklarına ara vermeden başlayan Halkbank ekibinde maç öncesinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Milli smaçör Mirza Lagumdzija, maç öncesinde İtalya'nın güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Lube, çok güçlü bir takım. Ağabeyim dahil çok önemli oyuncuları var. Elbette biz de çok önemli oyunculara sahibiz. Taraftarımızın ve camiamızın desteği ile iyi bir skor alıp İtalya'da turu geçmek istiyoruz. Hedefimiz önce yarı final sonra final" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.