Hemşehrileri buluşturan Arabaşı etkinliği

Yerel 28.01.2024 - 14:29, Güncelleme: 28.01.2024 - 14:29
 

Hemşehrileri buluşturan Arabaşı etkinliği

Araplı Kasabasının geleneksel Arabaşı buluşmalarının 8’incisi yapıldı…
ANKHABER Yozgat’ın Araplı Kasabasının geleneksel Arabaşı buluşmalarının 8’incisi gerçekleştirildi. Çok sayıda hemşehrinin buluşarak sohbet imkanı bulduğu etkinlik büyük ilgi gördü. Renkli anların yaşandığı etkinliğe katılanlar arasında Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Daştan’ta yer aldı. Programa ilişkin değerlendirmede bulunan Daştan şunları söyledi: “Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak katılım sağladığım bu güzel program için ve nazik davetleri için başta Dernek Başkanı Samet Önal olmak üzere tüm yönetimine şahsım ve Federasyonumuz adına teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Böyle programlarının devam etmesi dileğiyle herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”
Araplı Kasabasının geleneksel Arabaşı buluşmalarının 8’incisi yapıldı…

ANKHABER

Yozgat’ın Araplı Kasabasının geleneksel Arabaşı buluşmalarının 8’incisi gerçekleştirildi.

Çok sayıda hemşehrinin buluşarak sohbet imkanı bulduğu etkinlik büyük ilgi gördü.

Renkli anların yaşandığı etkinliğe katılanlar arasında Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Daştan’ta yer aldı.

Programa ilişkin değerlendirmede bulunan Daştan şunları söyledi:

“Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak katılım sağladığım bu güzel program için ve nazik davetleri için başta Dernek Başkanı Samet Önal olmak üzere tüm yönetimine şahsım ve Federasyonumuz adına teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Böyle programlarının devam etmesi dileğiyle herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.