Her şey Ercan öğretmenin yaşaması için...

Yerel 01.03.2024 - 11:33, Güncelleme: 01.03.2024 - 11:33
 

Her şey Ercan öğretmenin yaşaması için...

Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu'nun arkadaşları ilik arama yarışına girdi.
Genç yaşında lösemi hastalığına yakalanan sınıf öğretmeni 6 yaşında bir kız çocuk babası. Ercan Öğretmenin Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavisi için acil ilik nakline ihtiyaç olduğunu belirten öğretmen arkadaşları bağışçının 50 yaş altı ve kanser teşhisi konmamış olması gerektiğini ifade ediyorlar. Ercan öğretmenin arkadaşları "Nakil sürecinde bağışçıdan sadece kan alınacaktır." Yardımcı olmak isteyenler bulundukları ildeki Kızılay’dan "Ercan öğretmenin adına Kök hücre bağışçısı olmak istiyorum." Şeklinde başvuruda bulunmaları yeterlidir. Şeklinde sosyal medya hesaplarından yardım çağrısında bulundular. Ercan öğretmen için seferber olan Kastamonu Yıldırım Beyazıt okulundaki öğretmen arkadaşları şimdilerde Ercan öğretmen için hem dua ediyor hem de uygun ilik bağışçısı bulmak için çaba harcıyorlar.
Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu'nun arkadaşları ilik arama yarışına girdi.

Genç yaşında lösemi hastalığına yakalanan sınıf öğretmeni 6 yaşında bir kız çocuk babası. Ercan Öğretmenin Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavisi için acil ilik nakline ihtiyaç olduğunu belirten öğretmen arkadaşları bağışçının 50 yaş altı ve kanser teşhisi konmamış olması gerektiğini ifade ediyorlar.

Ercan öğretmenin arkadaşları "Nakil sürecinde bağışçıdan sadece kan alınacaktır." Yardımcı olmak isteyenler bulundukları ildeki Kızılay’dan "Ercan öğretmenin adına Kök hücre bağışçısı olmak istiyorum." Şeklinde başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Şeklinde sosyal medya hesaplarından yardım çağrısında bulundular.

Ercan öğretmen için seferber olan Kastamonu Yıldırım Beyazıt okulundaki öğretmen arkadaşları şimdilerde Ercan öğretmen için hem dua ediyor hem de uygun ilik bağışçısı bulmak için çaba harcıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.