Süleyman Basa: 15 Temmuz'u unutmayacağız

Çalışma Hayatı 14.07.2022 - 22:57, Güncelleme: 14.07.2022 - 23:04
 

Süleyman Basa: 15 Temmuz'u unutmayacağız

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu Dr. Süleyman Basa, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...
İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu Dr. Süleyman Basa, mesajında, “Millet olmanın asaletini, birlikteliğini ve gücünü gösterdiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum" dedi. Basa, "Milletimiz, büyük bir sağduyu ve kararlılıkla 15 Temmuz 2016'daki girişimi engelleyerek bayrağına, iradesine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkmıştır. Demokrasi ve kahramanlık destanı olan 15 Temmuz, Türkiye’nin varoluşu ve dirilişidir" ifadelerini kullandı.   '15 TEMMUZ'U UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ'    Süleyman Basa, mesajında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz gecesi tüm Türkiye dimdik ayaktaydı. Bayrağımıza, ezanımıza, devlet, kurumlarımıza, Gazi Meclisimize ve dolayısıyla millet iradesine yapılan bu teşebbüse karşı halkımız kahramanca ülkesini savunmuş ve canı pahasına iradesine sahip çıkmıştır.   Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' sözü bu kalkışmada da önemini göstermiş Türk halkı onurlu duruşunu tüm dünyaya ilan etmiştir.  15 Temmuz'u unutmadık unutturmayacağız. 15 Temmuz gecesi de, siyasi görüş ayrımı yapmadan, nesep ve mezhep hesabına girmeden, demokrasi  ve ülkesinin birliği adına sokaklara çıkıp tanklara, uçaklara adeta meydan okuyan milyonlardan 251 yiğit, tıpkı ecdadı gibi şahadet şerbetini içmiştir. Bu vesileyle demokrasiye sahip çıkan, egemenliğini korumak için canını veren 251 şehidimizi ve 2 bin 190 gazimizi minnet ve şükranla anıyorum…"
İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu Dr. Süleyman Basa, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu Dr. Süleyman Basa, mesajında, “Millet olmanın asaletini, birlikteliğini ve gücünü gösterdiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum" dedi.

Basa, "Milletimiz, büyük bir sağduyu ve kararlılıkla 15 Temmuz 2016'daki girişimi engelleyerek bayrağına, iradesine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkmıştır. Demokrasi ve kahramanlık destanı olan 15 Temmuz, Türkiye’nin varoluşu ve dirilişidir" ifadelerini kullandı.  

'15 TEMMUZ'U UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ' 
 
Süleyman Basa, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz gecesi tüm Türkiye dimdik ayaktaydı. Bayrağımıza, ezanımıza, devlet, kurumlarımıza, Gazi Meclisimize ve dolayısıyla millet iradesine yapılan bu teşebbüse karşı halkımız kahramanca ülkesini savunmuş ve canı pahasına iradesine sahip çıkmıştır.  
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' sözü bu kalkışmada da önemini göstermiş Türk halkı onurlu duruşunu tüm dünyaya ilan etmiştir. 
15 Temmuz'u unutmadık unutturmayacağız. 15 Temmuz gecesi de, siyasi görüş ayrımı yapmadan, nesep ve mezhep hesabına girmeden, demokrasi  ve ülkesinin birliği adına sokaklara çıkıp tanklara, uçaklara adeta meydan okuyan milyonlardan 251 yiğit, tıpkı ecdadı gibi şahadet şerbetini içmiştir. Bu vesileyle demokrasiye sahip çıkan, egemenliğini korumak için canını veren 251 şehidimizi ve 2 bin 190 gazimizi minnet ve şükranla anıyorum…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.