'Ankara Çağı’nın örnek kadınları

Ekonomi 27.09.2022 - 22:27, Güncelleme: 28.09.2022 - 20:09
 

'Ankara Çağı’nın örnek kadınları

ANKHABER / Başkent Ankara’yı her bakımdan en üst lige taşıyacak olan “Ankara Çağı”na kadın katkısı artıyor.
Girişimleri, yatırımları ve yönettikleri işletmelerle üretimin içinde yer alan Ankaralı iş kadınları hem davetlere, etkinliklere katılarak üzerine düşeni yapıyor hem de her fırsatta her şeylerini borçlu oldukları Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sevgilerini, saygılarını, minnetlerini sunuyor. Aralarında Meral Güler, Hande Öztürk, Emine Erdem, Canan Karalar, Meltem Koca, Ayfer Ulusoy, Esra Korkmazarslan, Züleyha Özcan, Güliz Arık’ın da bulunduğu iş ve sivil toplum dünyamızın saygın kadınları, İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu’nun (İÇASİFED) ev sahipliğinde, ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman konukların katılımıyla; Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) Derneği Türkiye Temsilciliği ve Akbank’ın desteğiyle “KOBİ’ler için Yeşil Dönüşüm Projesi” kapsamında gerçekleştirilen “Yeşil Dönüşüm Zirvesi”ne de tam kadro katılım sağlamıştı. Ankaralı iş kadınlarının İstanbul, Konya ve diğer illerden gelen dostlarıyla verdikleri poz, kendilerine olan güveni, özçekim ise Ata’ya ve ilkelerine bağlılıklarını gösteriyor.
ANKHABER / Başkent Ankara’yı her bakımdan en üst lige taşıyacak olan “Ankara Çağı”na kadın katkısı artıyor.

Girişimleri, yatırımları ve yönettikleri işletmelerle üretimin içinde yer alan Ankaralı iş kadınları hem davetlere, etkinliklere katılarak üzerine düşeni yapıyor hem de her fırsatta her şeylerini borçlu oldukları Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sevgilerini, saygılarını, minnetlerini sunuyor.

Aralarında Meral Güler, Hande Öztürk, Emine Erdem, Canan Karalar, Meltem Koca, Ayfer Ulusoy, Esra Korkmazarslan, Züleyha Özcan, Güliz Arık’ın da bulunduğu iş ve sivil toplum dünyamızın saygın kadınları, İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu’nun (İÇASİFED) ev sahipliğinde, ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman konukların katılımıyla; Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) Derneği Türkiye Temsilciliği ve Akbank’ın desteğiyle “KOBİ’ler için Yeşil Dönüşüm Projesi” kapsamında gerçekleştirilen “Yeşil Dönüşüm Zirvesi”ne de tam kadro katılım sağlamıştı.

Ankaralı iş kadınlarının İstanbul, Konya ve diğer illerden gelen dostlarıyla verdikleri poz, kendilerine olan güveni, özçekim ise Ata’ya ve ilkelerine bağlılıklarını gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.