Büyük Kolej'de Mezuniyet Coşkusu

Yerel 17.06.2024 - 01:19, Güncelleme: 17.06.2024 - 01:19
 

Büyük Kolej'de Mezuniyet Coşkusu

Sema KUMRULU / Büyük Kolej'in 8. ve 12. sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Törende öğrenciler diplomalarını aldı ve kep attı.
    Büyük Kolej Ortaokulu 2023-2024 8. sınıf mezuniyet töreni 10 Haziran 2024 tarihinde düzenlendi. Velilerin heyecanı, öğrencilerin salona girişiyle doruğa ulaştı. Öğrencilerin vals gösterileri, şarkılar ve bireysel dans gösterileri ile tören renklendi. Ardından dereceye giren öğrenciler açıklandı. Okul birincisi 8/B den İpek Dal, okul ikincisi 8/D'den Defne Bilgin ve okul üçüncüsü 8/C'den Ada Kabal oldu.  Dereceye giren öğrencilerin duygulu konuşmaları ardından tören, kokteyle son buldu.    Büyük Kolej Lise Mezunları geleceğe uğurlandı;      Büyük Kolej Lisesi ve Fen Lisesi 12. sınıf öğrencilerinin 11 Haziran 2024 düzenlenen mezuniyet töreninde, öğrenciler üniversiteye adım atmanın heyecan ve coşkusunu öğretmenleri ve aileleriyle birlikte kutladı. Büyük Kolej Fen Lisesi okul birincisi Beste Göktepe, okul ikincisi Irmak Karakaş ve okul üçüncüsü Zeynep Bilge Çalış olurken Büyük Kolej okul birincisi Bora Ergül, okul ikincisi Sude Tuana Aktan ve okul üçüncüsü ise Çağan Şahin oldu.    1986-1987 öğretim yılında, Ankara'nın Gaziosmanpaşa semtinde eğitim yolculuğuna başlayan Büyük Kolej, yıllardır uluslararası standartlara uygun, nitelikli olma özelliğini taşıyor. Atatürk'ün yolunda ilerleyen, tüm öğrencilerimize başarı dolu bir yaşam diliyorum.
Sema KUMRULU / Büyük Kolej'in 8. ve 12. sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Törende öğrenciler diplomalarını aldı ve kep attı.

    Büyük Kolej Ortaokulu 2023-2024 8. sınıf mezuniyet töreni 10 Haziran 2024

tarihinde düzenlendi. Velilerin heyecanı, öğrencilerin salona girişiyle doruğa ulaştı. Öğrencilerin vals gösterileri, şarkılar ve bireysel dans gösterileri ile tören renklendi. Ardından dereceye giren öğrenciler açıklandı. Okul birincisi 8/B den İpek Dal, okul ikincisi 8/D'den Defne Bilgin ve okul üçüncüsü 8/C'den Ada Kabal oldu.  Dereceye giren öğrencilerin duygulu konuşmaları ardından tören, kokteyle son buldu.

   Büyük Kolej Lise Mezunları geleceğe uğurlandı;

     Büyük Kolej Lisesi ve Fen Lisesi 12. sınıf öğrencilerinin 11 Haziran 2024 düzenlenen mezuniyet töreninde, öğrenciler üniversiteye adım atmanın heyecan ve coşkusunu öğretmenleri ve aileleriyle birlikte kutladı. Büyük Kolej Fen Lisesi okul birincisi Beste Göktepe, okul ikincisi Irmak Karakaş ve okul üçüncüsü Zeynep Bilge Çalış olurken Büyük Kolej okul birincisi Bora Ergül, okul ikincisi Sude Tuana Aktan ve okul üçüncüsü ise Çağan Şahin oldu.

   1986-1987 öğretim yılında, Ankara'nın Gaziosmanpaşa semtinde eğitim yolculuğuna başlayan Büyük Kolej, yıllardır uluslararası standartlara uygun, nitelikli olma özelliğini taşıyor. Atatürk'ün yolunda ilerleyen, tüm öğrencilerimize başarı dolu bir yaşam diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.