Süleyman Basa'dan 15 Temmuz vurgusu: Milli irade ve internet medyasının tarihi duruşu

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 15.07.2024 - 20:00, Güncelleme: 15.07.2024 - 20:00
 

Süleyman Basa'dan 15 Temmuz vurgusu: Milli irade ve internet medyasının tarihi duruşu

Türk İnternet Medyası Birliği (TİMBİR) Kurucusu ve Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...
TİMBİR Genel Başkanı Süleyman Basa, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, devletimizin varlığına ve anayasal düzenimize karşı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki bir grup hain tarafından başlatılan darbe girişimine karşı aziz milletimizin gösterdiği direniş için minnettarlığını ifade etti. Milli İrade ve İnternet Medyasının Tarihi Duruşu Basa, bu hain girişime karşı ilk andan itibaren tüm gece boyunca dimdik ayakta duran, devletimizin birlik ve bütünlüğüne, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan aziz milletimize ve milli değerlere bağlı internet medyasının tarihi bir duruş sergilediğini belirtti. Hain Girişimin Hak Ettiği Cevap İhanet şebekeleri tarafından tertiplenen ve ülkemizin birliğini, demokrasimizi hedef alan bu hain girişimin hak ettiği cevabı en etkili şekilde aldığını vurgulayan Basa, darbe girişimi karşısında onurlu bir duruş sergileyerek, demokrasiden yana tavır koyan yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza ve Türk İnternet Medya Birliği'ne bağlı gazeteci arkadaşlarına şükranlarını sundu. Şehitlere Rahmet, Gazilere Uzun Ömür Dileği Basa, darbe girişiminin 8. yılında bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler dilediğini belirtti. Türk İnternet Medya Birliği'nin Tepkisi Dr. Basa, Türk İnternet Medya Birliği'ne bağlı 1000 medya kuruluşu olarak bu darbe girişimini bir kez daha nefretle kınadıklarını ifade etti.
Türk İnternet Medyası Birliği (TİMBİR) Kurucusu ve Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...

TİMBİR Genel Başkanı Süleyman Basa, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, devletimizin varlığına ve anayasal düzenimize karşı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki bir grup hain tarafından başlatılan darbe girişimine karşı aziz milletimizin gösterdiği direniş için minnettarlığını ifade etti.

Milli İrade ve İnternet Medyasının Tarihi Duruşu

Basa, bu hain girişime karşı ilk andan itibaren tüm gece boyunca dimdik ayakta duran, devletimizin birlik ve bütünlüğüne, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan aziz milletimize ve milli değerlere bağlı internet medyasının tarihi bir duruş sergilediğini belirtti.

Hain Girişimin Hak Ettiği Cevap

İhanet şebekeleri tarafından tertiplenen ve ülkemizin birliğini, demokrasimizi hedef alan bu hain girişimin hak ettiği cevabı en etkili şekilde aldığını vurgulayan Basa, darbe girişimi karşısında onurlu bir duruş sergileyerek, demokrasiden yana tavır koyan yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza ve Türk İnternet Medya Birliği'ne bağlı gazeteci arkadaşlarına şükranlarını sundu.

Şehitlere Rahmet, Gazilere Uzun Ömür Dileği

Basa, darbe girişiminin 8. yılında bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler dilediğini belirtti.

Türk İnternet Medya Birliği'nin Tepkisi

Dr. Basa, Türk İnternet Medya Birliği'ne bağlı 1000 medya kuruluşu olarak bu darbe girişimini bir kez daha nefretle kınadıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.