Engelli camiasından Mansur Yavaş’a teşekkür ve talep var

Yerel 30.07.2024 - 17:37, Güncelleme: 30.07.2024 - 17:39
 

Engelli camiasından Mansur Yavaş’a teşekkür ve talep var

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Parkı içerisinde kurulan Engelliler Lokali büyük beğeni topladı. Engelliler bu güzel tesis için teşekkür ederken bir de talepte bulundu.
ANKHABER Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi sorumlusu Ali Daştan, Ankara Engelliler Dernek Başkanı Erdal Atay, Yozgat Sorgun Engellilere Umut Dernek Başkanı Sayın Süleyman Özdemir, Sorgun Engellilere Umut Derneğini Spor Kulübü Antrenörü Hamza Kaplanoğlu ile birlikte Gençlik Parkı içerisinde kurulan Engelliler Lokalini ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Ali Daştan Şunları söyledi: “Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi sorumlusu olarak, Ankara Engelliler Dernek Başkanı Erdal Atay, Yozgat Sorgun Engellilere Umut Dernek Başkanı Sayın Süleyman Özdemir, Sorgun Engellilere Umut Derneğini Spor Kulübü Antrenörü Hamza Kaplanoğlu ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı Gençlik Parkı içindeki Engelliler Lokalini ziyaret ettik. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ın talimatı üzerine, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sayın Önder Yanmaz ve Ankara Büyük Şehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Sayın Mehmet Bağdat Beyin gayretleri ile Gençlik Parkı içerisinde kurulan Engelliler Lokali, birçok ihtiyacı karşılayacak güzellikte bir yer. Başta Sayın Başkanımız Mansur Yavaş ve bu anlamlı, güzel hizmet için emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederiz. İnşallah en kısa sürede taşradan gelen tekerlekli sandalyeli engeli misafirlerimiz için konaklamaya uygun bir misafirhane de yaptırılır. Bu da Tüm Engelli camiamız adına talebimizdir.”
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Parkı içerisinde kurulan Engelliler Lokali büyük beğeni topladı. Engelliler bu güzel tesis için teşekkür ederken bir de talepte bulundu.

ANKHABER

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi sorumlusu Ali Daştan, Ankara Engelliler Dernek Başkanı Erdal Atay, Yozgat Sorgun Engellilere Umut Dernek Başkanı Sayın Süleyman Özdemir, Sorgun Engellilere Umut Derneğini Spor Kulübü Antrenörü

Hamza Kaplanoğlu ile birlikte Gençlik Parkı içerisinde kurulan Engelliler Lokalini ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Ali Daştan Şunları söyledi:

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi sorumlusu olarak, Ankara Engelliler Dernek Başkanı Erdal Atay, Yozgat Sorgun Engellilere Umut Dernek Başkanı Sayın Süleyman Özdemir, Sorgun Engellilere Umut Derneğini Spor Kulübü Antrenörü

Hamza Kaplanoğlu ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı Gençlik Parkı içindeki Engelliler Lokalini ziyaret ettik.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ın talimatı üzerine, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sayın Önder Yanmaz ve Ankara Büyük Şehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Sayın Mehmet Bağdat Beyin gayretleri ile Gençlik Parkı içerisinde kurulan Engelliler Lokali, birçok ihtiyacı karşılayacak güzellikte bir yer.

Başta Sayın Başkanımız Mansur Yavaş ve bu anlamlı, güzel hizmet için emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederiz. İnşallah en kısa sürede taşradan gelen tekerlekli sandalyeli engeli misafirlerimiz için konaklamaya uygun bir misafirhane de yaptırılır. Bu da Tüm Engelli camiamız adına talebimizdir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.