ANGİKAD’ın AKK ziyaretinde kadın girişimciler için önemli mesajlar verildi

Ankara 08.08.2024 - 09:39, Güncelleme: 08.08.2024 - 09:54
 

ANGİKAD’ın AKK ziyaretinde kadın girişimciler için önemli mesajlar verildi

ANGİKAD Başkanı Gözde Diker, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara Kent Konseyi (AKK) ve Ankara Katılımcı Yönetim Derneği (ANKADER) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti. Gözde Diker ziyarette yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.
Haber / Fotoğraf: Dursun ERKILIÇ Sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin de en güçlü kadın sivil toplum kuruluşlarından Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD), kadınlara yönelik başarılı çalışmalarına devam ederken bu çalışmalara destek olan kişi ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunmayı da sürdürüyor. Bu çerçevede, ANGİKAD Başkanı Gözde Diker başkanlığındaki bir heyet, ANGİKAD’ın faaliyetleri başta olmak üzere kadın istihdamına ve kadın girişimciliğine destek olan Ankara Kent Konseyi (AKK) ve Ankara Katılımcı Yönetim Derneği (ANKADER) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı bilgilendirmelerde bulunulurrken kadın girişimciliğine yönelik de önemli mesajlar verildi… HALİL İBRAHİM YILMAZ, KONUKLARINI KUTLADI Aynı zamanda Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı da olan Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Kent Konseyi binasında ağırladığı konuklarıyla yakında ilgilenirken önemli mesajlar da verdi. Yılmaz, “Böylesine güçlü ve üretken kadınları bir arada ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ankara ile ilgili projeleriniz ve girişimci kadınlara yönelik çalışmalarınız için ayrıca teşekkür ederim” dedi. ANGİKAD Başkanı Gözde Diker ise dernek olarak Başkenti aşıp Türkiye’yi kapsayan bir çalışma içinde olduklarını belirterek, bu yüzden kendilerini “Girişimci İş Kadınları Derneği” olarak tanımladıklarını söyledi. ZİYARETE KATILAN ANGİKAD HEYETİNDEKİ İSİMLER Gözde Diker, ANGİKAD Başkan Yardımcısı Nuray Demirer, ANGİKAD Genel Sekreteri Dr. Ayşe Kuyrukçu, ANGİKAD Yönetim Kurulu Üyeleri Ayfer Aytöre ve Banu Balar’ın da hazır bulunduğu ziyaretteki konuşmasında, fırsat eşitliği ve kadın girişimciliğini desteklemek, kadının ekonomik ve sosyal alanda gelişimine katkı sağlamak için çaba gösterdiklerini anlattı. GÖZDE DİKER, ANGİKAD’IN ÇALIŞMALARINI ANLATTI Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı vesilesiyle “100 Öneri” sunduklarını belirten Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) Başkanı Gözde Diker, kadın istihdamı ve girişimciliğinin desteklenmesi, geliştirilen ve uygulanan projelerle bursiyer öğrencilerin gelişimine katkı sunmak, Türkiye’nin ekonomik kalkınması adına kadın girişimciliğinin artmasını sağlamak, üyelere yol gösterecek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmak gibi önemli faaliyetlere imza attıklarını hatırlattı. DEPREM BÖLGESİNDEKİ KADINLARA DESTEK PROGRAMI Gözde Diker. çalışmalar kapsamında; kadın kaynakçı yetiştirilmesi, Yeniden Başla Projesi’yle, deprem bölgesindeki Hatay, Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Osmaniye’deki kadın girişimcilere yönelik eğitim ve destek programları gerçekleştirilmesi, kadınlar kadar erkeklerin de eğitilmesinin desteklenmesi, Ankara gezisi düzenlenmesi gibi birçok çalışmanın içinde bulunduklarını kaydetti. HALİL İBRAHİM YILMAZ’I TEBRİK VE BAŞARI DİLEĞİ… Ankara ve girişimcilik üzerine sohbet edilen ziyarette, Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) yönetimi, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı yeniden başkan seçilmesinden dolayı kutlayarak başarı diledi.
ANGİKAD Başkanı Gözde Diker, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara Kent Konseyi (AKK) ve Ankara Katılımcı Yönetim Derneği (ANKADER) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti. Gözde Diker ziyarette yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

Haber / Fotoğraf: Dursun ERKILIÇ

Sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin de en güçlü kadın sivil toplum kuruluşlarından Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD), kadınlara yönelik başarılı çalışmalarına devam ederken bu çalışmalara destek olan kişi ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunmayı da sürdürüyor.

Bu çerçevede, ANGİKAD Başkanı Gözde Diker başkanlığındaki bir heyet, ANGİKAD’ın faaliyetleri başta olmak üzere kadın istihdamına ve kadın girişimciliğine destek olan Ankara Kent Konseyi (AKK) ve Ankara Katılımcı Yönetim Derneği (ANKADER) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette karşılıklı bilgilendirmelerde bulunulurrken kadın girişimciliğine yönelik de önemli mesajlar verildi…

HALİL İBRAHİM YILMAZ, KONUKLARINI KUTLADI

Aynı zamanda Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı da olan Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Kent Konseyi binasında ağırladığı konuklarıyla yakında ilgilenirken önemli mesajlar da verdi. Yılmaz, “Böylesine güçlü ve üretken kadınları bir arada ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ankara ile ilgili projeleriniz ve girişimci kadınlara yönelik çalışmalarınız için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

ANGİKAD Başkanı Gözde Diker ise dernek olarak Başkenti aşıp Türkiye’yi kapsayan bir çalışma içinde olduklarını belirterek, bu yüzden kendilerini “Girişimci İş Kadınları Derneği” olarak tanımladıklarını söyledi.

ZİYARETE KATILAN ANGİKAD HEYETİNDEKİ İSİMLER

Gözde Diker, ANGİKAD Başkan Yardımcısı Nuray Demirer, ANGİKAD Genel Sekreteri Dr. Ayşe Kuyrukçu, ANGİKAD Yönetim Kurulu Üyeleri Ayfer Aytöre ve Banu Balar’ın da hazır bulunduğu ziyaretteki konuşmasında, fırsat eşitliği ve kadın girişimciliğini desteklemek, kadının ekonomik ve sosyal alanda gelişimine katkı sağlamak için çaba gösterdiklerini anlattı.

GÖZDE DİKER, ANGİKAD’IN ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı vesilesiyle “100 Öneri” sunduklarını belirten Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) Başkanı Gözde Diker, kadın istihdamı ve girişimciliğinin desteklenmesi, geliştirilen ve uygulanan projelerle bursiyer öğrencilerin gelişimine katkı sunmak, Türkiye’nin ekonomik kalkınması adına kadın girişimciliğinin artmasını sağlamak, üyelere yol gösterecek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmak gibi önemli faaliyetlere imza attıklarını hatırlattı.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ KADINLARA DESTEK PROGRAMI

Gözde Diker. çalışmalar kapsamında; kadın kaynakçı yetiştirilmesi, Yeniden Başla Projesi’yle, deprem bölgesindeki Hatay, Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Osmaniye’deki kadın girişimcilere yönelik eğitim ve destek programları gerçekleştirilmesi, kadınlar kadar erkeklerin de eğitilmesinin desteklenmesi, Ankara gezisi düzenlenmesi gibi birçok çalışmanın içinde bulunduklarını kaydetti.

HALİL İBRAHİM YILMAZ’I TEBRİK VE BAŞARI DİLEĞİ…

Ankara ve girişimcilik üzerine sohbet edilen ziyarette, Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) yönetimi, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı yeniden başkan seçilmesinden dolayı kutlayarak başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.