Ankara ile Safranbolu arasında ‘ziyaret’ trafiği artacak

Yerel 08.08.2024 - 11:04, Güncelleme: 08.08.2024 - 11:04
 

Ankara ile Safranbolu arasında ‘ziyaret’ trafiği artacak

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan konuşmalarda karşılıklı ziyaretler dile getirildi.
Haber / Fotoğraf: Dursun ERKILIÇ Ankara ile Safranbolu arasındaki kültürel köprüyü canlandırma ve iş birliğini arttırmaya yönelik bir ziyaret gerçekleştirildi. Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a genel kurul sonrası tebrik ziyaretleri devam ederken, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse de bu kapsamda Yılmaz’ı ziyaret ederek yeni dönemde başarı diledi. Yılmaz ve Köse, iki şehir insanının birbirini ve kent değerlerini daha yakından tanımak için karşılıklı ziyaret trafiğinin artması gerektiğini belirtti. HALİL İBRAHİM YILMAZ’DAN AÇIK DAVET Kent Konseyi binasındaki görüşmede AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Kent Konseyi’nin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yılmaz, Safranbolu ile Ankara arasındaki kültürel bağları canlandırmaktan memnuniyet duyacaklarını belirterek, “Burası sizin de eviniz. Safranbolulu çocuklar Ankara ile tanışsın, Cumhuriyet döneminin izlerini yerinde görsün. Ankaralılar da yeniden hafta sonları için Safranbolu’yu daha fazla tercih etsin” diye konuştu. ELİF KÖSE’NİN DEĞERLENDİRMELERİ Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise Ankara Kent Konseyi’nin deneyimine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Köse, AKK heyetini ilçelerine davet ederek şunları söyledi: “Yapılacak seçimle daha etkili olmasını istediğimiz Kent Konseyimiz için tecrübelerinizi bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz…” Köse, Ankaralıların Safranbolu’ya ziyaretlerinin artması temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun meşhur kıtırı ve lokumunu ikram etti.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan konuşmalarda karşılıklı ziyaretler dile getirildi.

Haber / Fotoğraf: Dursun ERKILIÇ

Ankara ile Safranbolu arasındaki kültürel köprüyü canlandırma ve iş birliğini arttırmaya yönelik bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a genel kurul sonrası tebrik ziyaretleri devam ederken, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse de bu kapsamda Yılmaz’ı ziyaret ederek yeni dönemde başarı diledi.

Yılmaz ve Köse, iki şehir insanının birbirini ve kent değerlerini daha yakından tanımak için karşılıklı ziyaret trafiğinin artması gerektiğini belirtti.

HALİL İBRAHİM YILMAZ’DAN AÇIK DAVET

Kent Konseyi binasındaki görüşmede AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Kent Konseyi’nin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yılmaz, Safranbolu ile Ankara arasındaki kültürel bağları canlandırmaktan memnuniyet duyacaklarını belirterek, “Burası sizin de eviniz. Safranbolulu çocuklar Ankara ile tanışsın, Cumhuriyet döneminin izlerini yerinde görsün. Ankaralılar da yeniden hafta sonları için Safranbolu’yu daha fazla tercih etsin” diye konuştu.

ELİF KÖSE’NİN DEĞERLENDİRMELERİ

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise Ankara Kent Konseyi’nin deneyimine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Köse, AKK heyetini ilçelerine davet ederek şunları söyledi:

“Yapılacak seçimle daha etkili olmasını istediğimiz Kent Konseyimiz için tecrübelerinizi bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz…”

Köse, Ankaralıların Safranbolu’ya ziyaretlerinin artması temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun meşhur kıtırı ve lokumunu ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.