Her şey Ankara için

Ankara 08.08.2024 - 23:20, Güncelleme: 08.08.2024 - 23:20
 

Her şey Ankara için

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, temmuz ayında Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevine atanan Duhan Kalkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Av. Dr. Duhan Kalkan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. HALİL İBRAHİM YILMAZ: YANINIZDAYIZ Ankara Kalkınma Ajansı ile Ankara Kent Konseyi’nin kente değer katacak işbirlikleri yapabileceğine değinen AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Ankara Kent Konseyi, 56 çalışma grubu ve 10 meclisi ile Ankara Kalkınma Ajansı’nın yanındadır” dedi. DUHAN KALKAN: AKK DAHA DA GÜÇLENDİ Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Av. Dr. Duhan Kalkan da Kent Konseyi’nin genel kuruldan sonra çok iyi isimlerden oluşan bir yapı ile daha da güçlendiğini belirterek, “Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Ankara Kalkınma Ajansı olarak kente değer katacak projelerde Ankara Kent Konseyi’nin tecrübesinden yararlanmak isteriz” diye konuştu. ZİYARET GENİŞ BİR HEYET İLE YAPILDI Ziyarette AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a, Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa, AKK Yürütme Kurulu Üyeleri Ceren Anadol, Birten Gökyay, Erhan Aras, Ömer Şan, Abdullah Çavuş, Kevser Tekin, Nazmi Şahin, Hicran Koca, Fırat Aslanbaş, Gökhan Özdemir, Anıl Serin ile Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç bulundu. (Kaynak: BHA)
Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, temmuz ayında Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevine atanan Duhan Kalkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Av. Dr. Duhan Kalkan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

HALİL İBRAHİM YILMAZ: YANINIZDAYIZ

Ankara Kalkınma Ajansı ile Ankara Kent Konseyi’nin kente değer katacak işbirlikleri yapabileceğine değinen AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Ankara Kent Konseyi, 56 çalışma grubu ve 10 meclisi ile Ankara Kalkınma Ajansı’nın yanındadır” dedi.

DUHAN KALKAN: AKK DAHA DA GÜÇLENDİ

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Av. Dr. Duhan Kalkan da Kent Konseyi’nin genel kuruldan sonra çok iyi isimlerden oluşan bir yapı ile daha da güçlendiğini belirterek, “Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Ankara Kalkınma Ajansı olarak kente değer katacak projelerde Ankara Kent Konseyi’nin tecrübesinden yararlanmak isteriz” diye konuştu.

ZİYARET GENİŞ BİR HEYET İLE YAPILDI

Ziyarette AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a, Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa, AKK Yürütme Kurulu Üyeleri Ceren Anadol, Birten Gökyay, Erhan Aras, Ömer Şan, Abdullah Çavuş, Kevser Tekin, Nazmi Şahin, Hicran Koca, Fırat Aslanbaş, Gökhan Özdemir, Anıl Serin ile Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç bulundu. (Kaynak: BHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.