Halil İbrahim Yılmaz'dan Evren Belediye Başkanı'na AKK daveti

Sağlık 14.08.2024 - 18:41, Güncelleme: 14.08.2024 - 18:41
 

Halil İbrahim Yılmaz'dan Evren Belediye Başkanı'na AKK daveti

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Halil İbrahim Yılmaz, Evren ilçesini ve Başkan Ünsal’ı Ankara Kent Konseyi’ne davet etti.
Ankara Kent Konseyi’nin (AKK) ilçe ziyaretleri sürüyor… AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal’ın konuğu oldu. Hirfanlı Barajı’nın sadece ilçe açısından değil Ankara ve bölge için büyük önem taşıdığını belirten AKK Başkanı Yılmaz, “Burada su sporları başta olmak üzere pek çok faaliyet gerçekleşebilir. Hirfanlı Barajı’nın korunması ve daha çok Ankaralının ziyaret etmesi için herkese görev düşüyor. Biz Ankara Kent Konseyi olarak gönüllü ordumuzla sizin projelerinize destek olmak isteriz. Sizi de Ankara Kent Konseyi’nde ağırlayalım ve Evren’i konuşalım, tanıtalım” diye konuştu. Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ankara Kent Konseyi’ne gelmekten mutluluk duyacaklarını söyledi. Belediye imkânlarının kısıtlı olması nedeniyle ilçeye değer katacak önemli projeler yapamadıklarını belirterek tüm ilgili kurum ve kuruluşlardan özellikle Hirfanlı Barajı’nın canlandırılması için destek istedi. Ziyarette AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a, AKK Yürütme Kurulu Üyeleri Ömer Şan, Alper Bilan, Nazmi Şahin ile AKK Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Mustafa Koç ve Orhan Kemal Erkılıç eşlik etti. (Kaynak: BHA)
Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Halil İbrahim Yılmaz, Evren ilçesini ve Başkan Ünsal’ı Ankara Kent Konseyi’ne davet etti.

Ankara Kent Konseyi’nin (AKK) ilçe ziyaretleri sürüyor… AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal’ın konuğu oldu.

Hirfanlı Barajı’nın sadece ilçe açısından değil Ankara ve bölge için büyük önem taşıdığını belirten AKK Başkanı Yılmaz, “Burada su sporları başta olmak üzere pek çok faaliyet gerçekleşebilir. Hirfanlı Barajı’nın korunması ve daha çok Ankaralının ziyaret etmesi için herkese görev düşüyor. Biz Ankara Kent Konseyi olarak gönüllü ordumuzla sizin projelerinize destek olmak isteriz. Sizi de Ankara Kent Konseyi’nde ağırlayalım ve Evren’i konuşalım, tanıtalım” diye konuştu.

Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ankara Kent Konseyi’ne gelmekten mutluluk duyacaklarını söyledi. Belediye imkânlarının kısıtlı olması nedeniyle ilçeye değer katacak önemli projeler yapamadıklarını belirterek tüm ilgili kurum ve kuruluşlardan özellikle Hirfanlı Barajı’nın canlandırılması için destek istedi.

Ziyarette AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a, AKK Yürütme Kurulu Üyeleri Ömer Şan, Alper Bilan, Nazmi Şahin ile AKK Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Mustafa Koç ve Orhan Kemal Erkılıç eşlik etti. (Kaynak: BHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.