Ankara Kent Konseyi'nde kurullar toplanmaya başlıyor

Ankara (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 22.08.2024 - 14:31, Güncelleme: 22.08.2024 - 14:31
 

Ankara Kent Konseyi'nde kurullar toplanmaya başlıyor

Rekor bir katılımla gerçekleşen AKK Genel Kurulu'nun ardından oluşturulan kurulların ilki bugün toplanıyor... AKK Yürütme Kurulu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ile AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'ın ev sahipliğinde bir araya geliyor...
Ankara Kent Konseyi'nin yıldız isimlerden oluşan kurullarının ilki bugün Gölbaşı Yelken Kulübü'nde bir araya geliyor... Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın “Bu seyirde herkes kaptan” sloganıyla toplanan ve rekor bir katılımın yaşandığı AKK Genel Kurulu’nun ardından belirlenen yeni kurulların ilk toplantısı bugün yapılıyor. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılacağı Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın ev sahipliğinde Gölbaşı Yelken Kulubü’nde gerçekleşecek. Etkinliğin açılış konuşmalarını AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, AKK Onur Kulu Üyesi Ruşen Keleş ve ABB Başkanı Mansur Yavaş yapacak. Daha sonra yürütme kurulu üyelerinin tek tek tanıtımı gerçekleşecek. Ankara Kent Konseyi ile ilgili bilgilendirmeleri ise Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin yapacak. Toplantıda ‘Tavsiye Kararları Komisyonu’ oluşturulacak, Çalışma Grupları ile ilgili kararlar alınacak. AKK Yürütme Kurulu toplantısının kapanış bölümünde de görev dağılımı yapılacak, görev belgeleri dağıtılacak ve aile fotoğrafı ile program sonlanacak.  
Rekor bir katılımla gerçekleşen AKK Genel Kurulu'nun ardından oluşturulan kurulların ilki bugün toplanıyor... AKK Yürütme Kurulu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ile AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'ın ev sahipliğinde bir araya geliyor...

Ankara Kent Konseyi'nin yıldız isimlerden oluşan kurullarının ilki bugün Gölbaşı Yelken Kulübü'nde bir araya geliyor...

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın “Bu seyirde herkes kaptan” sloganıyla toplanan ve rekor bir katılımın yaşandığı AKK Genel Kurulu’nun ardından belirlenen yeni kurulların ilk toplantısı bugün yapılıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılacağı Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın ev sahipliğinde Gölbaşı Yelken Kulubü’nde gerçekleşecek.

Etkinliğin açılış konuşmalarını AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, AKK Onur Kulu Üyesi Ruşen Keleş ve ABB Başkanı Mansur Yavaş yapacak.

Daha sonra yürütme kurulu üyelerinin tek tek tanıtımı gerçekleşecek.

Ankara Kent Konseyi ile ilgili bilgilendirmeleri ise Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin yapacak.

Toplantıda ‘Tavsiye Kararları Komisyonu’ oluşturulacak, Çalışma Grupları ile ilgili kararlar alınacak.

AKK Yürütme Kurulu toplantısının kapanış bölümünde de görev dağılımı yapılacak, görev belgeleri dağıtılacak ve aile fotoğrafı ile program sonlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.